Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder die zowel op kantoor als op klantlocatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT infrastructuur. De werkzaamheden zijn gevarieerd van het uitrollen van netwerken, telefonie, serverparken, het uitvoeren van grote migratie- en implementatietrajecten tot en met het support en beheer.

Wij zijn gevestigd in omgeving Eindhoven. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland.


Organisatie

Wij zijn een snelgroeiende en dynamische organisatie dat bestaat uit professionals met een ruime expertise in de internet-, telecom-, ICT- , cloud-, beveiliging- en telematica-branche. Vanuit ons kantoor in omgeving Eindhoven en ontzorgen wij het MKB in heel Nederland.

Wij voorkomen dat organisaties stilstaan. Wij werken aan internet-, telecom-, ICT-, cloud-, beveiliging- en telematica-oplossingen die bijdragen aan de voortgang van bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat om bedrijven naar een hoger plan te tillen. Onze business consultants werken op basis van een vertrouwde, initiatiefrijke en servicegerichte aanpak en ontzorgen bedrijven waar mogelijk.

Wij verbinden bedrijven aan de juiste internet-, telecom-, ICT-, cloud-, beveiliging- en telematica-oplossingen!


Functie

Als helpdeskmedewerker ben je voornamelijk bezig met eerstelijns werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het eerste klantcontact. Je bent het visitekaartje en het aanspreekpunt voor de supportafdeling. Je staat klanten telefonisch te woord, houdt de inkomende tickets in de gaten en zorgt dat deze proactief aangevuld worden met de juiste gegevens. Eerstelijns tickets behandel je zelf, of je zet ze door naar de tweede lijn zodat een van je collega’s hiermee aan de slag kan.


Functie-eisen

Door de variatie in ons productportfolio kom je in aanmerking met veel verschillende facetten van de IT- en Telecombranche. Je bent klaar voor een bulk extra ervaring wat je bij ons op zal doen. Onderstaande functie eisen verwachten wij van jou.

 • Je bent afgestudeerd of studeert in de ICT;
 • Kennis van de Windows omgeving;
 • Je bent stressbestendig en je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Vanzelfsprekend ben je erg sociaal en aarzel je niet om ‘in de telefoon te klimmen’ om contact te zoeken met de klant. Je bent communicatief sterk en correct. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan je inleven in de klant en weet de juiste vragen te stellen.

Door de variatie in ons product portfolio kom je in aanmerking met veel verschillende facetten van de IT- en Telecombranche. Een solide basiskennis van IT is belangrijk om je kennis binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Je hebt dus minimaal een niveau 4 MBO diploma van een technische ICT-opleiding zoals MBO ICT Beheer. Je hebt ook minimaal een jaar (stage-)ervaring en bent klaar voor een bulk extra ervaring wat je bij ons op zal doen.


Aanbod

 • Een leuke en snelgroeiende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Flexibiliteit;
 • Marktconform salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. auto, laptop, telefoon);
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte en aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Sollicitatie

Ramon van Rossen
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0648152826

This site is registered on wpml.org as a development site.