Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Wij zijn een hecht team van specialisten en groeien de laatste jaren stevig door. Dit jaar zijn wij zelfs uitgeroepen tot één van de FD Gazellen (snelst groeiende bedrijven) van Nederland! Groeien is goed, echter wij hechten nog waarde aan lange en hechte samenwerkingen met zowel collega’s als klanten (samenwerkingen van 15 jaar en klantenbeoordelingen van 9 zijn geen uitzondering). Hier zijn wij trots op! 

Organisatie

Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van: • Kubernetes • Docker • GitLab • OTAP-omgevingen.

Hoe ziet je dag als Kubernetes professional er bij ons uit?  Iedere dag heb jij om 8:58uur een daily. Je komt (online) samen met je collega’s om kort met elkaar bij te praten over het werk van gisteren en de planning van vandaag. Is alles gelukt, of wil je toch dat een collega bij een project meekijkt? Vraag het gerust, wij vinden het belangrijk dat wij elkaar helpen, van elkaar leren en met elkaar sparren. Gedurende de dag werk je samen met collega’s aan verschillende technische projecten voor klanten, voor jou zijn dat projecten die met name te maken hebben met Kubernetes, CI/CD pipelines en containers. Wij vinden het belangrijk dat je meewerkt bij meerdere projecten waarbij je veel uitdaging in je werk houdt. Het is 12.00u…tijd voor lunch! Wil je graag een potje gamen of kies je voor een heerlijke wandeling met collega’s om het kasteel wat naast ons kantoor staat? De vrijdaglunch is alvast een dag om in je agenda te omcirkelen, want onze snackcommissie wil dan nog weleens uit zijn schulp kruipen en een speciale lunch regelen! Na de lunch schuif je aan bij de kick-off van een nieuw project waarmee we gaan starten. Jullie bespreken het migratietraject van de nieuwe klant en bepalen de planning en rolverdeling onderling. Na de meeting ga je verder met werken aan je andere projecten en help je nog wat collega’s met openstaande vragen. 

Veel aandacht voor kennisdeling Het is goed om te weten dat er veel aandacht besteed aan persoonlijke groei. Het is voor ons vrij logisch. Als wij onze klanten willen blijven helpen hun applicaties toekomstbestendig te houden, moeten we hiervoor investeren in onze eigen mensen. En dat doen we. Denk aan de verschillende officiële certificaten en cursussen die je kunt volgen en door ons worden vergoed, maar ook interne kennissessies waar wij met elkaar sparren, projecten evalueren en nieuwe tools aan elkaar presenteren. Samengevat noemen we dit onze eigen Academy ;-). 

Kubernetes Certified Service Provider In februari 2021 heeft onze opdrachtgever de Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) certificering van het CNCF ontvangen. Om in aanmerking te komen voor deze certificering gelden strenge eisen. Je dient als service provider naast aantoonbare ervaring met Kubernetes middels implementaties bij klanten én gecertificeerde medewerkers ook Kuberneteskennis te delen door onder andere trainingen te geven. Wij hebben inmiddels diverse Kubernetesprojecten succesvol uitgerold bij klanten en geven maandelijks een webinar Kubernetes voor geïnteresseerde bedrijven. Deze certificering is een logische volgende stap in onze continue ontwikkeling met betrekking tot Kubernetes

Functie

Functieomschrijving Nog even alles op een rij. Voor deze fulltime functie zijn wij dus op zoek naar een innovatieve Linux engineer die ons containerhostingteam komt versterken. Dit doe je door je te specialiseren in zaken als Linux, Kubernetes, Dockers, Salt, Python, OTAP, Git en Jenkins. Als Linux Engineer houd jij je proactief bezig met de continuïteit van Managed Kubernetes Clouddiensten. Er ligt een sterke focus op innovatie, het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen. Daarnaast handel je tweedeen derdelijns support zelfstandig af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Je innovatie-, beheer- en configuratiewerkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

• Managed Kubernetes Clouddiensten;

• OTAP-omgevingen;

•  CI /CD Pipelines (GitLab / Azure DevOps )

• Configuration management software (Salt / Ansible);

• Scripting (Python, Bash, etc.);

• Tweede- en derdelijns support; • Clustering / High Availability;

• Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;

•Adviseren en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;

• Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.

Functie-eisen

Functie-eisen Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), en hebt een HBO- werk en denkniveau. Je bent analytisch vaardig en stressbestendig. Je hebt relevante certificeringen en de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast voel jij je aangesproken door onze kernwaarden:

• Kwaliteit;

• Continuïteit;

• Betrokkenheid.

Ben jij die innovatieve man of vrouw die zich helemaal thuis voelt op de CLI, wil je werken in een wereld waar Configuration management software (Salt) en scripts (o.a. Python) de kwaliteit van de deployment bepaalt en waar private hosting van Kubernetes en Dockers een standaard business critical clouddienst is?

Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen? Dan ben jij de Linuxprofessional die wij zoeken voor deze troon!

Inlichtingen

Edson Delgado 0624504800 [email protected]

Sollicitatie

]