Meet the team

Ramon van Rossen

Recruitment Business Consultant

Specialisme: IT  

Ik ben Ramon, gepassioneerd sporter die houdt van gezelligheid!

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen; Het laten groeien van professionals in zijn of haar loopbaan doordat ik zelf heb ervaren hoe lastig het is om te groeien als individu. Dit is exact waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Als gepassioneerde Recruitment Business Consultant in de arbeidsbemiddeling verbind ik opdrachtgevers en kandidaten met elkaar. Binnen Intrameo richt ik mij momenteel op het bemiddelen van IT professionals.

Tyrone Newton

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Tyrone Newton en ik ben Recruitment Business Consultant bij Intrameo. Iedere dag is anders, maar iedere dag werk ik in een gedreven team die professionals ondersteund bij het vinden van hun ideale baan. Ik vind het van belang dat je werkzaam bent binnen een organisatie waarin je groei gestimuleerd word, verder kunt ontwikkelen en vooral thuis voelt. Ten slotte ben je meer op werk dan thuis!

Ben jij opzoek naar de ideale uitdaging? Stuur me gerust een bericht en dan we samen wat de toekomst brengt.

Memoona Khawaja

Business Consultant

Mijn naam is Memoona Khawaja en ik ben werkzaam als Recruitment Business Consultant bij Intrameo. In deze rol ga ik graag het gesprek aan met professionals om te kijken wat bij ze past m.b.t. een nieuwe uitdaging binnen de IT en Sales. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Stuur mij dan gerust een berichtje, ik help je er graag bij!

Sharmaine

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Sharmaine Atmo en ik ben Business Consultant bij Intrameo. Dagelijks kom ik in contact met professionals die klaar zijn om een volgende stap te zetten binnen de commerciële branche en de IT-branche. Mijn rol hierin is om jou begeleiden jouw werkgeluk te vinden. Ben jij hiernaar op zoek, of ben je benieuwd wat de arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft dan kom ik graag met jou in contact. Stuur me gerust een berichtje, dan kijk ik alvast uit naar ons gesprek!

Torill Grootendorst-Jeronimus

Office Manager

Specialisme: Office Manager

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen Intrameo vervul ik de rol als Office Manager. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op ons kantoor. Deze rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk als geen dag hetzelfde is.

Edson Delgado

Recruiter / Managing Partner

Specialisme: IT, New Business, Cyber

Mijn naam is Edson Delgado, 36 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb een dochter van bijna 1 jaar.

Na mijn commerciële HBO studie ben ik in de direct sales terecht gekomen als accountmanager printing. Daarna Vroeg in mijn carrière in aanraking gekomen met arbeidsbemiddeling.
Een beroep dat ik vanuit intrinsieke motivatie kan beoefenen en dat mijzelf voldoening geeft, omdat ik van waarde kan zijn voor partners en professionals.

Na 8 jaar in de arbeidsbemiddeling ben ik bij Intrameo geland en samen met deze groep professionals gaan bouwen aan een mooi bedrijf waar het bereiken van werkgeluk voor werknemer en onze partner voorop staat. Bij Intrameo ben ik operationeel eindverantwoordelijk en in de dagelijkse operatie actief als headhunter. Puur uit passie voor het vak zal ik ongeacht mijn rol in het bedrijf altijd in de vuurlinie staan.

“Leadership is not a position or a title, it is action and example”

Suzanne den Boer

Recruitment Business Consultant

Ik ben Suzanne en ik werk als Recruitment Business Consultant bij Intrameo. Mijn specialisaties zijn IT, Marketing en Finance. Bij Intrameo kan ik mijn passie voor het ondernemen kwijt en help ik mensen graag bij het vinden van hun volgende stap in hun carrière.

Naast mijn werk ben ik dol op reizen en winkelen en skin-care. Ook beheer ik onze social media-accounts bij Intrameo. Volg je ons al? Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Neem dan gerust contact met me op via LinkedIn of via mijn mobiele nummer/WhatsApp. Ik sta altijd open voor een gesprek en help je graag verder.

Samira Ballouti

Samira Ballouti

Recruitment Business Consultant

Hoi, mijn naam is Samira en ik ben Recruitment Business Consultant binnen Intrameo.

Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen onze partners en de professionals binnen ons netwerk.

Hier haal ik mijn voldoening uit omdat ik mensen graag voorruit help, zowel privé als bij Intrameo.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten binnen de commerciële en de IT-branche? Dan help ik jou daar met alle liefde bij!

Stuur mij gerust een bericht, wellicht dat wij samen jou kunnen helpen aan de ideale volgende stap.

Dioma Ndoye

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Dioma en ik werk bij Intrameo als Recruitment Business Consultant!

Als echte mensen mens, haal ik er veel energie uit om dagelijks in contact te staan met partners en kandidaten en deze bij te staan waar ik kan.

Ik vervul hier een 360 graden rol, wat inhoudt dat ik op basis van werving en selectie bedrijven en werkzoekenden samenbreng en al het contact met beiden partijen onderhoud. Hierin ben ik gespecialiseerd op gebied van IT Infrastructuur in provincie Utrecht.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in omgeving Utrecht, neem dan contact met mij op! Dan gaan wij samen inventariseren wat ik voor jou kan betekenen.

Abdimalik Mohamed

Recruitment Business Consultant

Hallo, ik ben Abdi en ik ben gepassioneerd over sport, muziek en gamen. Ik heb jarenlange ervaring als RPO recruiter en haal veel energie uit het helpen van professionals bij het vinden van een baan die bij hen past.

Als Business consultant ben ik gedreven om talentvolle individuen te koppelen aan bedrijven die op zoek zijn naar hooggekwalificeerde werknemers. Met mijn kennis van de arbeidsmarkt en mijn focus op het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer, ben ik vastberaden om mijn cliënten te helpen hun carrièredoelen te bereiken.

Ik geloof dat een goede match tussen werkgever en werknemer van onschatbare waarde is en ik ben vastbesloten om mijn cliënten te helpen bij het bereiken van hun droomcarrière.

When you say Intrameo,
you say:

  • Authentic
  • Confident
  • Genuine
  • Personal
  • Involved
  • Helpful
  • Daring
  • Tough

Qualities that we find important and that you will find in our people, they are Intrameo.

Our team in action