Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Werk jij graag aan from-scratch projecten? Heb je ervaring met C#/Vue webdevelopment? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging in Breda? 

Organisatie

Een gezellige groep computerfanaten die samen aan iets moois bouwen, een van de grootste en bekendste webshops van Nederland. Bij ons kan je terecht voor processor upgrades, migraties naar Solid State of het samenstellen van je eigen oorlogsmachine.

We werken met 100 man vanuit Breda en je komt terecht in een jong en hecht team, we werken gezellig met elkaar op kantoor en houden van een feestje, carnaval en borrels.

Functie

Wij gaan onze gehele codebase onder handen nemen, om een nog betere, frisse, nieuwe ervaring te creëren. Wij willen dat onze klanten, leveranciers én personeel met het beste systeem ooit werken.

Ons zelfgebouwde systeem is van alles voorzien zoals: voorraadbeheer, facturatie, order-tracking, de webshop, API’s, klantcommunicatie en plugins. We zijn begonnen met nieuwbouw in C# en Javascript ( Vue, Angular ) en horen graag jouw visie op komende projecten.

Jij als ervaren developer neemt het voortouw in de projecten en neemt onze 2 junior developers mee in jouw denkwijzen. Technische beslissingen, taakverdeling en nieuwe technologie.

Functie-eisen

– Opgeleid richting software development
– Ervaring met from-scratch web-development in een professionele setting
– Liefde voor C# en Javascript/Typescript
– Ervaring met Vue/Angular is erg mooi meegenomen
– Je houdt van teamwork, werkt graag op kantoor en kan tegen een geintje
– Omgeving Breda is wel zo prettig

Laat je niet afschrikken door de ervaring die gevraagd wordt in deze vacature, wij starten graag een zoektocht op maat om de ideale baan voor jou te vinden


Aanbod

– Van A-Z de mooiste webshops van Nederland herbouwen
– Ervaring opdoen met from-scratch development
– Buitenkans om leidinggevende ervaring op te doen als ontwikkelaar
– Flinke korting op Computers, laptops, videokaarten en meer.
– Reiskosten worden vergoed


Ben je nog steeds aan het lezen en vind je deze vacature interessant? Neem dan contact op met Benjamin de Vries van Intrameo (085 – 071 7753 of 06-18679091) en mail je CV naar[email protected]. Wij zoeken graag een baan die past bij al jouw wensen en ervaring – Delivering growth and potential