Skip to main content

Introductie

Stel je voor dat je op pad gaat naar onze klanten, hét gezicht van ons dynamische team bij de uitvoering van projecten voor het installeren, upgraden en beheren van werkplekken. Als verantwoordelijkheid en efficiënt werken jou aanspreken en je klaar bent om je vaardigheden te laten zien, dan zou de rol van hardware engineer wel eens de sleutel kunnen zijn tot een veelbelovende toekomst bij ons team van toegewijde professionals. Jouw bijdrage aan onze technische diensten is van onschatbare waarde!

Organisatie

Ons bedrijf begint bij jou – de mensen die hier werken. Onze service draait om de individuen die het mogelijk maken. Wij zijn de persoonlijke dienstverleners voor het gehele IT-spectrum, van hardwarelevering of -afvoer, digitale werkplekoplossingen, cloudservices, netwerkbeheer tot serverbeheer – wij hebben het allemaal!

Een hecht en warm team met een nuchtere passie voor hun werk. Deze toewijding komt tot uiting in onze dienstverlening – kwaliteit en flexibiliteit leveren via persoonlijk en proactief contact. ‘Communicatie is key’ in onze dienstverlening.

Omdat we persoonlijke ontwikkeling waarderen, streven we ernaar jouw groei te bevorderen op basis van jouw vaardigheden en ambities.


Functie

Als field engineer maak je integraal deel uit van ons uitvoerende team. Jouw focus ligt op de uitvoering van migratieprojecten en upgrades van werkplekken voor onze klanten, met wie we soms al jaren samenwerken. Stel je voor: het leiden van de vervanging van driehonderd werkplekken voor een nieuwe klant! Aan het einde van de dag heb jij ervoor gezorgd dat alle driehonderd soepel draaien.

 

Jij bent de brug tussen onze interne collega’s en de uitvoering bij de klant op locatie. Jouw heldere communicatie met zowel klanten als collega’s, gecombineerd met jouw talent voor efficiënt werken, zorgt voor een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden. Het zetten van dat extra stapje voor een bevredigend resultaat, namelijk een tevreden klant en betrouwbare service, is iets wat jij omarmt.

 

Maar jouw rol eindigt daar niet: na afronding van het vervangingsproject ben jij de eerste hulp waarop onze klanten kunnen rekenen tijdens de initiële uitrol. Als eerstelijnsondersteuning sta jij paraat op locatie voor onvermijdelijke vragen van gebruikers bij het eerste gebruik van hun nieuwe werkplekken. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten met een gerust hart hun werkzaamheden kunnen hervatten en ga jij de week afsluiten met een voldaan gevoel.

Functie-eisen

 • Je kennis van diverse technologieën is essentieel. Voor deze functie zoeken we ervaring in Microsoft, Office 365, SharePoint, Exchange Online en Intune.
 • Voor de uitvoering op locatie is enige werkervaring een voordeel. Een IT-opleiding is handig, maar als je de vaardigheden hebt, zien wij mogelijkheden.
 • Je weet je verbaal en communicatief goed te redden, zowel binnen je team als richting onze opdrachtgevers.
 • Op zoek bent naar een omgeving voor verdere persoonlijke ontwikkeling.
 • Deel wilt uitmaken van een toegewijd team dat samen de uitdagingen aangaat.
 • Een omgeving zoekt waarin je zelfstandig kunt werken, maar niet bang bent om hulp te vragen of samen te werken met collega’s wanneer dat nodig is.

Aanbod

 • Een vast contract – ons fundament is gebouwd op vertrouwen!

 • Competitieve beloning, met een salaris tussen €2200 en €2750 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.

 • Uitstekende pensioenregeling en 25 vakantiedagen, omdat werk-privébalans belangrijk is.

 • Elke dag verse broodjes en beleg klaar voor de lunch – heerlijk én handig!

 • Wat is het einde van de week zonder een vrijdagborrel? Daarnaast benutten we graag de kans voor een bezoek aan de lokale kroeg voor een feestje of gezamenlijk voetbal kijken.

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
0648152826
[email protected]