Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Als Inside Sales Accountmanager ben je in staat om mooie mogelijkheden bij suspects, prospects en klanten te achterhalen. Je gaat op zoek naar latente vragen en/of uitdagingen. Je bent in staat om je gesprekspartner mee op reis te nemen om deze vragen en uitdagingen samen op te gaan lossen. Voorafgaand aan deze reis zorg je er voor dat je begrijpt waar de uitdagingen specifiek liggen en wat de verwachting is van je gesprekspartner.

Met jouw natuurlijke energie, gedrevenheid en nieuwsgierigheid draag je de organisatie uit en kom je tot partnerships met de prospects om samen de ambities te gaan realiseren. Je weet de gesprekken overtuigend te positioneren en presenteert ze met enthousiasme en lef. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Je werkt resultaatgericht en weet op het juiste moment door te pakken. Dat onze strategische klanten jouw toewijding en betrokkenheid waarderen, komt tot uiting in de relaties die je ontwikkelt en onderhoudt.


Organisatie

Over onze partner

In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.


Functie

In jouw rol als Inside Sales voer je brancheverkenningen uit en stel je, aan de hand van de diverse marktsegmenten, analyses op. Je volgt de trends en de ontwikkelingen in de markt op de voet en komt met vernieuwende en innovatieve ideeën. Op basis hiervan initieer je marketingactiviteiten, benader je klanten en rapporteer je de voortgang aan de salesmanager. Ook de betrokken collega’s blijf je goed informeren. Hierbij is het belangrijk dat je tactvol en accuraat opereert. Deze rol kan in elke fase van je carrière worden gestart we worden graag overtuigd van jouw verhaal.

Uiteindelijk doe je het natuurlijk niet allemaal alleen en maak je deel uit van een ambitieus en ervaren sales team. Je kan putten uit verschillende informatiebronnen, best-practices en productkennis van jouw collega’s.


Functie-eisen

Wat jij meebrengt

• Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;

• Ook als je universitair geschoold ben komen we graag met je in gesprek!;

• Aangevuld met (verkoop)trainingen is een pré;

• Werkervaring binnen de verkoop heeft onze voorkeur;

• Je hebt een passie voor mensen en het vak verkoop wil je echt in je vingers krijgen;

• Je bent gedreven en pro-actief is op jou lijf geschreven;

• Goede communicatieve skills en sterke planmatige en projectmatige vaardigheden;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Wat kan je van ons verwachten

Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor. We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stil staan is immers achteruit gaan.


Sollicitatie

Adryan Bikker | Tel: +31618613186 | Mail: [email protected]