Skip to main content

Introductie

Werken als Inside Sales Representative bij ons betekent werken bij de marktleider in business software! Samen met een team enthousiaste collega’s treedt je op als adviseur voor bedrijven uit het MKB, informeer je over onze mogelijkheden online en help je bedrijven groeien. Ben jij onze nieuwe Inside Sales Representative en vieren we straks samen jouw successen? Reageer dan snel! 

Organisatie

We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.


Functie

Als Inside Sales Representative ga je aan de slag met leads gegenereerd uit marketingactiviteiten. Je bent aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten binnen het MKB en je adviseert ze telefonisch of via online demo’s over onze mogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor:

het leggen van het eerste (telefonische) contact naar aanleiding van leads;

het uitvragen van de klantbehoefte en het bieden van een passende oplossing;

het closen van deals: jij weet de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze software;

het behalen van teamtargets, samen met je collega’s uiteraard!

Dit = jouw team

 

Je sluit je aan bij 13 collega’s van het Inside Sales team, onderdeel van de Sales afdeling. Alle collega’s zijn ondernemend, energiek en ze gaan altijd voor het maximale resultaat. De afdeling staat bekend om de competitieve en collegiale sfeer “work hard, play hard!” en om de ruimte die geboden wordt om door te groeien. De functie Inside Sales Representative is nog maar het begin van jouw carrière. Veel collega’s zijn je al voorgegaan en ook jij krijgt de ruimte om je eigen weg te kiezen.

Functie-eisen

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Inside Sales Representative is het wel handig als je beschikt over een dosis overtuigingskracht. En het liefst krijg je energie van commercieel succes en houd je van gezonde competitiviteit. Bovendien breng je mee:

een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;

ervaring in een commerciële functie is mooi meegenomen maar geen must;

goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

enthousiasme en team player mentaliteit, samen gaan jullie voor de winst!

Aanbod

Wij werken hard. En daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym, of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. Daarnaast kun je ook rekenen op:

een bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;

een bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen van 20% per maand boven op je salaris;

een dertiende maand, reiskosten-/thuiswerkvergoeding en 8% vakantietoeslag;

27 vakantiedagen en 3 CSR dagen die je kunt besteden aan vrijwilligerswerk;

de mogelijkheid en middelen om deels thuis te werken;

alle ruimte en begeleiding zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je ambitie waar kunt maken.

Dit = waarom je niet langer moet wachten

Sollicitatie

Edson Delgado

0624504800

[email protected]