Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie.

Graag stellen wij Demi aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hi, mijn naam is Demi Mulder! Ik ben 21 jaar oud en Recruitment Business Consultant bij Intrameo. Ik woon in Den Haag, echt 5 minuten van kantoor af, dus dat is ’s ochtends vooral heel fijn. Alhoewel ik zeker een huismus ben, houd ik er heel erg van om bij en met mijn familie te zijn of naar mijn zus en neefje in Engeland te reizen. Ik ben dus ook aan het begin van elk lang weekend of vakantie op Schiphol te vinden. 😉

Hoe ben je bij Intrameo terecht gekomen?

Dat is best een grappig verhaal. Ik ben destijds benaderd door iemand van Intrameo met de vraag of ik voor een van onze partners wilde werken. Eenmaal in ons voorbereidend gesprek kwamen we er achter dat recruitment beter bij mij paste en is mijn gesprek met de partner ook niet doorgegaan. In plaats daarvan mocht ik op gesprek met een van onze teamleads, Sharmaine! Er ontstond in het eerste gesprek al zo’n klik, dat ik binnen een week getekend had and the rest is history. Inmiddels werk ik al weer een tijd met heel veel plezier bij Intrameo en ga ik geen dag met tegenzin naar mijn werk toe.

Wat is jouw rol bij Intrameo?

Mijn rol bij Intrameo is een Business Recruitment Specialist. Ik zoek dagelijks voor zowel onze partners als kandidaten naar dé perfecte match! Het belangrijkste voor mij is dat mijn kandidaten bij een werkgever aan de slag kunnen gaan waar ze elke dag met een oprechte glimlach naar toe gaan. Gelukkig werken wij met onwijs leuke partners waar ik erg veel vertrouwen in heb!

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij Intrameo?

Het leukste vind ik de persoonlijke gesprekken die ik kan voeren met mensen. Ik probeer verbinding te maken met mensen en daar komen hele mooie verhalen uit voort. Bij Intrameo krijgen we hier ook de ruimte voor en wordt dit alleen maar gestimuleerd.

Wat maakt voor jou Intrameo anders als werkgever?

Intrameo is in meerdere opzichten een wereld van verschil met anderen werkgevers. Bij Intrameo geven ze echt om ons en onze ontwikkeling. In de tijd dat ik hier werk ben ik heel erg gegroeid en blijf ik ook groeien naar de professional en vrouw die ik wil zijn.