Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie. Graag stellen wij Emiel aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Emiel Mohan, 34 jaar en geboren en getogen in Den Haag, trotse papa van 3 kinderen en ik help graag mensen vooruit. Buiten het werk maak ik veel tijd voor de kinderen en geniet ik van het buitenspelen of binnen knutselen met ze als het regent. Verder ga ik graag een stuk hardlopen, ben ik dol op koken (en vooral het opeten daarna) en ga ik graag naar een aantal festivals in de zomer. Ook ben ik een groot fan van films en series kijken en weet ik soms oprecht niet waar ik de tijd vandaan heb gehaald.

Hoe ben je bij Intrameo terecht gekomen?

Dit is best een grappig verhaal, want ik ben zelf door Intrameo benaderd om bij het zusterbedrijf In4Leads aan de slag te gaan. Ik heb daar een paar maanden gewerkt, maar volgde Intrameo met interesse en was geïnteresseerd in het bedrijf. Dit kwam mede doordat ik zelf heb mogen ervaren hoe snel en adequaat Intrameo tijdens mijn eigen proces heeft gehandeld. Na een aantal gesprekken over de invulling van een nieuwe vrijgekomen functie, heb ik de overstap en ben in sinds 1 januari officieel tot Intrameo-er bekroond.

Wat is jouw rol bij Intrameo?

In mijn rol als Accountmanager bij Intrameo ben ik verantwoordelijk voor de partnerships binnen de Benelux. Om heel concreet te zijn; Ik ben de spil tussen organisaties die ondersteuning in het recruitmentproces willen krijgen en het operationele team van Intrameo. Mijn focusgebied is gericht op RPO (Recruitment Proces Outsourcing), waarbij ik vaak het eerste contact leg met organisaties om de behoefte te bepalen en die te vertalen naar de gespecialiseerde recruiters en sourcers binnen Intrameo. Na de inventarisatie ben ik verantwoordelijk voor het calculeren van de tijdsbesteding en het opstellen van een voorstel op maat. Na ondertekening blijf ik als accountmanager nauw betrokken bij het traject en zal regelmatig schakelen met de Lead-Recruiter die het RPO-traject zal begeleiden om optimaal resultaat te boeken.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij Intrameo?

Het leukste van mijn rol is dat elke dag anders is en ik elke dag in contact sta met groeiende organisaties. Elk gesprek en iedere mail heeft een persoonlijke tint, omdat ik veel waarde hecht aan openheid en transparantie. Ik krijg dan ook veel energie van organisaties die mij meenemen in hun verhaal en open vertellen wat de plannen en doelen zijn. Tot slot vind ik het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en ben ik altijd benieuwd naar de persoon achter het CV of bedrijf.

Het meest leuke van Intrameo is dat ik iedere dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk kom. Dit komt enerzijds doordat ik dol ben op de leuke, bijzondere en soms pittige gesprekken met onze huidige en potentiële partners, maar nog meer door mijn gezellige collega’s. Mijn collega’s zijn jong, dynamisch en bijzonder kundig in hun vak. Door mijn ruime ervaring bij verschillende organisaties en andere branches kunnen zowel mijn collega’s en ik veel van elkaar leren. Daarnaast is er volop gezelligheid en maken we tussen het harde werken ook genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op zowel zakelijk- en privévlak.

Wat maakt voor jou Intrameo anders als werkgever?

Wat Intrameo anders maakt dan andere organisaties is dat het hier echt draait om ontwikkeling. Ontwikkeling als medewerker, als collega en vooral als persoon. Er heerst een goede sfeer die het best te omschrijven is als een familiebedrijf die samen werken, lachen en groeien. Tot slot is Intrameo een organisatie waarin vertrouwen hoog in het vaandel staat. Vertrouwen dat je doet wat er gedaan moet worden, vertrouwen dat je vraagt om hulp als je er niet uitkomt en vertrouwen dat we alles bespreekbaar maken en alles tegen elkaar kunnen zeggen.

Interesse in wat intrameo voor jou kan betekenen als bedrijf? Kijk op onze website of neem contact op met Emiel.