Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie. Vandaag stellen wij Marjolein aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Ik ben 28 jaar oud, en woon met mijn 2 katten in Rotterdam. Ik ben echt een gezelligheidsmens en ga graag een gezellig gesprek met iemand aan. Ik ben geen held in de kou, maar zodra de temperatuur het toelaat kun je mij veel in de natuur of aan het water vinden. Ook vind ik het ontzettend leuk om te reizen, hierbij heb ik het geluk dat mijn familie verspreid zit in allerlei fantastische wereldsteden, zo heb ik altijd wel een plek om naartoe te gaan.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?
Dat herinner ik me nog goed! Ik werd op een vrijdag benaderd door mijn collega Memoona voor een andere vacature. Ons gesprek was ontzettend gezellig en toen ik het woord “recruiter” liet vallen vroeg ze direct of ik een momentje had. In de tussentijd is ze naar onze manager gelopen en heeft ze gevraagd of ik niet op gesprek kon komen voor intern. Maandag mocht ik langskomen voor mijn 1e gesprek, waarbij ik mij trouwens direct thuis voelde, donderdag voor het 2e gesprek en de dag erna heb ik mijn contract getekend. Zo snel kan het gaan 😀.

Wat is jouw rol bij intrameo?
Ik ben Recruitment Business Consultant en onderdeel van het Recruitment Process Outsourcing team. Wij zijn voor bedrijven de actieve schakel tussen de organisatie en de kandidaten, waarbij we het recruitment proces voor de partner overnemen en met onze expertise en kennis de juiste kandidaten weten te plaatsen.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij intrameo?
Heel cliché, maar er is geen dag hetzelfde bij Intrameo. Doordat je elke dag met verschillende mensen schakelt hoor je de meest uiteenlopende verhalen en krijg je te maken met verschillende emoties en karakters.
Wat ik ook ontzettend leuk vind aan mijn rol is dat ik echt kan gaan schakelen tussen partners en professionals en krijg ik de kans om hier in verder te groeien. Ik leer iedere dag weer iets nieuws!

Wat maakt intrameo anders voor jou als werkgever?
Voor mij is dit de binding met het team. Er gaat geen dag voorbij waarbij ik mezelf niet gezien voel binnen dit bedrijf. Ook staan ze hier écht achter mij en willen ze me zien groeien op zakelijk gebied, maar juist ook op het persoonlijke vlak. Emoties tonen wordt dan ook gewaardeerd, wat ik vrij uniek vind in een werkgever. Het menselijke aspect komt hier heel erg naar voren en dat is wat wij ook meenemen in de dagelijkse gesprekken die we voeren met de kandidaten.

Heb jij interesse in een baan in IT, sales of marketing? Kijk op onze website naar de vacatures of neem contact met Marjolein.