Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie.

Vandaag stellen wij Memoona aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hi! ik ben Memoona, maar iedereen noemt me Mona! Ik ben 27 jaar oud en woon in de mooiste stad achter de duinen, ook wel Den Haag genoemd. Ik ben een huismus, maar ik hou wel heel erg van gezelligheid. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar zo zou je mij wel het beste kunnen beschrijven. En ik ben altijd in voor een babbeltje.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?

2 jaar geleden ben ik benaderd door een oud-collega. Toevallig werkte ik toen samen met haar man. Destijds was het voor mij persoonlijk nog niet het juiste moment om aan te sluiten bij Intrameo. Ik was gewoon nog te verlegen om mensen te benaderen. Een jaar later werd ik, tot mijn verbazing weer gebeld door Intrameo. Ondertussen had ik als accountmanager ervaring opgedaan en was daardoor ook een stuk zelfverzekerder. Lang verhaal kort, inmiddels ga ik al zeker een jaar met veel plezier naar mijn werk en sta ik elke dag in contact met allerlei verschillende mensen.

Wat is jouw rol bij intrameo?

Bij Intrameo vervul ik de rol van Recruitment business consultant. Hierbij vervul ik voornamelijk sales vacatures. met mijn ervaring als accountmanager weet ik goed hoe ik moet schakelen met sales mensen en dit doe ik dan ook met veel plezier.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij Intrameo?

Wat ik hier zo leuk vind is dat geen enkele dag hetzelfde is. Elke dag leer is stukje bij beetje steeds meer. Het leuke is dat ik niet alleen op zakelijk vlak veel leer, maar ook écht op persoonlijk vlak. Bij Intrameo heb ik echt kunnen ontdekken wie ik ben.

Wat maakt voor jou intrameo anders als werkgever?

Bij Intrameo krijg ik alle hulp en aandacht die ik nodig heb om mijn doelen te behalen en om te groeien. Ook heb ik het gevoel dat ik binnen dit bedrijf mezelf kan ontdekken als ondernemer. Ik ben zelf in control over mijn eigen business en ik mag deze ook invullen zoals ik dat wil.