Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie.

Vandaag stellen wij Samira aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hoi, mijn naam is Samira Ballouti, 30 jaar en woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd ga ik volledig in mijn eigen wereld op door te doen wat ik leuk vind. Ik hou van muziek luisteren, ik ben gek op het eten en op de zondagen wil ik graag kickboksen.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?

Mijn eerste kennismaking met intrameo was in juli van. Ik werd benaderd via LinkedIn door een recruiter (nu collega) en eigenlijk al vanaf het eerste gesprek merkte ik dat dit een organisatie is, waar ik me thuis voel en tussen pas. Waarom? Omdat Intrameo een warme organisatie is die de mens centraal stelt. Tot nu toe de beste keuze die ik gemaakt heb in mijn leven. Ik heb mezelf niet alleen ontwikkeld in mijn werk en functie, maar zeker ook als mens.

Wat is jouw rol bij intrameo?

Ik ben een Recruitment Business Consultant. Ik houd mij dagelijks bezig met het matchen van professionals die open staan voor een nieuwe stap in hun carrière en bedrijven die op zoek zijn naar de juiste persoon voor hun organisatie.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij Intrameo?

Werken bij Intrameo geeft mij iedere dag weer een boost. Het feit dat ik professionals dagelijks mag en kan helpen aan een nieuwe stap in hun carrière geeft mij heel veel voldoening. En elke dag groei ik in mijn rol en zeker door alle gesprekken, ook als mens.

Wat maakt voor jou intrameo anders als werkgever?

Voor mij is het grootste onderscheid de manier waarop er bij intrameo heel veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. Daarnaast geeft de familiaire sfeer binnen de organisatie mij iedere dag nieuwe energie.