Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie.

Vandaag stellen wij Suzanne aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Suzanne, en ik ben 41 jaar oud. Een van mijn grootste passies in het leven is reizen. Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en om mezelf onder te dompelen in andere culturen. Van bergtoppen tot tropische stranden, ik geniet ervan om de wereld te verkennen en nieuwe avonturen te beleven.

Als ik niet op reis ben, dan is er niets dat me blijer maakt dan de aanwezigheid van Macy, mijn trouwe hondje. We zijn onafscheidelijk en we gaan samen op wandelingen en avonturen. Thuis houd ik ervan om lekker te ontspannen. Ik ga graag uiteten en ik vind het geweldig om nieuwe gerechten te proberen maar een bezoekje aan McDonalds op z’n tijd is ook prima ☺. Daarnaast ben ik een groot fan van spannende en enge series, hoe enger, hoe beter! Ik ben gek op de spanning en sensatie die deze series met zich meebrengen en vind het heerlijk om helemaal op te gaan in een spannend verhaal.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?

Ik ben bij Intrameo terechtgekomen nadat ik benaderd werd door een medewerker van het bedrijf. Het was meteen duidelijk dat we een leuke klik hadden en ik werd enthousiast over de mogelijkheid om deel uit te maken van het team. Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen Intrameo.

Wat is jouw rol bij intrameo?

Bij Intrameo ben ik aangesteld als recruiter consultant en ben ik verantwoordelijk voor het werven van getalenteerde professionals voor onze partners. Naast mijn taken als recruiter, beheer ik ook de social media-accounts (Facebook en Instagram) van het bedrijf en zorg ik er voor dat de online aanwezigheid van Intrameo consistent en professioneel blijft. Ik vind het geweldig om deze taken te combineren, omdat ik zo in contact kan komen met potentiële kandidaten en tegelijkertijd kan bijdragen aan de branding van het bedrijf.

Wat maakt voor jou intrameo anders als werkgever?

Voor mij is Intrameo een fantastisch bedrijf om voor te werken. Door mijn ervaring in de ondernemerswereld, ben ik erg enthousiast om deel uit te maken van een jong en groeiend bedrijf dat zich nog steeds aan het ontwikkelen is. Mooi om te zien hoe het bedrijf groeit en hieraan bij te kunnen dragen door middel van mijn werk. De sfeer binnen het team is geweldig en ik voel me erg op m’n plek en gewaardeerd. Al met al kan ik zeggen dat Intrameo voor mij de perfecte plek is om mezelf te ontwikkelen en verder mee te groeien met het bedrijf.