Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

  

Introductie

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit.

Als IT-er op zoek naar uitdaging en afwisseling? Dat komt goed uit! Een dag van een IT-subsidieconsultant is nooit hetzelfde. Met jouw kennis van IT help je onze klanten grenzen te verleggen.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten.

Met al onze diensten en producten ondersteunen wij organisaties bij het vinden van een passende financiering voor hun onderzoek of project.

Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

Functie

,,Je zit op tijd in de auto om bij een van de grootste 3D-printer-fabrikanten met de CTO en zijn team de nieuwe projecten voor de komende maanden te bespreken. De ontwikkelingen gaan alle kanten op, blockchain, IoT, serverless en microservices. Hoe ga je hier een uniform verhaal van maken? Terug op kantoor zie je dat er een groot en innovatief project waar je vorige maand aan werkte is goedgekeurd! Je belt de klant en spreekt af om het binnenkort te komen vieren met taart. Na de lunch heb je een call met de directeur-eigenaar van een data-analyse-bedrijf voor voetbal om zijn internationale ambities te bespreken. Je haakt een collega aan die gespecialiseerd is in Europese subsidies en brainstormt samen over de meest geschikte regeling.”

Dus: heb jij ervaring met programmeren en ben je op te hoogte van de laatste IT-trends en technieken? Dan kun jij van grote waarde zijn voor ons IT-team en de innovaties van onze klanten

Functie-eisen

· met een afgeronde opleiding (HBO of universiteit)
· die analytisch sterk is
· met maximaal twee jaar werkervaring
· die 32-40 uur wil werken
· die gedreven en resultaat gericht is en kwaliteit wil leveren
· die zelfkritisch is
· met een sterke pen
· die commercieel kan denken en op den duur ook zelf projecten kan initiëren en een netwerk kan opbouwen
· met een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
· die in bezit is van een rijbewijs B

Inlichtingen

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende job in een inspirerend team met gelijkgestemde nerd-collega’s. Als junior consultant start je in een ondersteunde functie waarbij je intensief wordt gecoacht door een ervaren collega.

Je werkt toe naar een eigen klantenportefeuille van bedrijven die bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling en helpt deze ondernemingen ideeën om te zetten in concrete projecten met hulp van subsidies.

Verder kun je rekenen op een goed startsalaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een bonusregeling en alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk op een flexibele manier (vanuit verschillende kantoren of huis) uit te voeren.


Sollicitatie