Skip to main content

Introductie

Leuk dat we even jouw aandacht hebben!

Werk je naast zelfstandig ook goed binnen een operationeel team en ben je een Netwerkspecialist en kan je zorg dragen voor de juiste werking van onze netwerkoplossingen geïmplementeerd bij onze klanten? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor je. Je werkt hierin samen met de solution architecten en de technisch AV &IT specialisten.

Organisatie

Je wordt onderdeel van een enthousiast team AV&IT Engineers. Dit hechte team bestaat uit 11 specialisten, die heel wat kennis in huis hebben en dat ook graag met jou delen (en jij jouw kennis natuurlijk ook met hen).

Als organisatie bouwen we aan een community van talent, we zijn doeners, stropen concreet en daadkrachtig de mouwen op en gaan met duurzame ondernemersgeest het collectieve avontuur aan.

Onze communicatielijnen zijn kort en de sfeer binnen het team is goed. Vanwege de teamopbouw hebben we de voorkeur voor iemand die zich thuis voelt in onze open en informele cultuur.

Functie

Het ontwerpen en implementeren, configureren en beheren van de technische AV&IT infrastructuren op basis van onze strategische netwerkproducten. De configuraties van netwerkswitches en firewall waaronder ook Multicast, Unicast, IGMP en VLAN-segmentering zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar als onderdeel van een Team AV & IT Specialisten. Daarnaast ondersteun je de Solution Architecten en de Operationele afdelingen op netwerkgebied voor zowel de lokale als onze internationale klanten en heb je een taak binnen ons Network Operations Center.


Aanbod

  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat met een groep gedreven collega’s werken, die al geruime tijd in het vak zitten en waarvan jij veel kan leren. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en de tijd om jezelf verder te ontplooien. Samen ontdekken we waar jouw talenten liggen en hoe je die het beste kan inzetten.
  • Een veelzijdige baan binnen met toekomstperspectief is op zich al een mooie beloning, maar daarnaast bieden we jou ook het volgende aan;
  • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring.
  • Alle apparatuur die je nodig hebt om je werk flexibel en vanaf verschillende locaties te kunnen doen, zoals een laptop en mobiele telefoon.
  • De flexibiliteit om – in goed overleg – deels vanuit huis of andere remote locatie te werken,
  • Een goede pensioenregeling op basis van beschikbare premie en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  • Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz.
  • Elke twee jaar de mogelijkheid om een health check te doen
  • And last but not least … ontzettend leuke collega’s!

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
Telefoon: 0648152826
E-mail: [email protected]