Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

  

Organisatie

Belofte 1:

Werk op hoog niveau aan professionele dienstverlening

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT. Door onze innovatiedrang zijn we altijd bezig met de volgende stap. Hoe kunnen we nog meer impact maken? Om langdurige klantrelaties op te bouwen, zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd in ontwikkeling is. Dat merk je aan de ambitieuze werkomgeving waarin we op hoog niveau werken.

Belofte 2:

Voel je thuis in een stabiele familiecultuur

Ons regionale karakter typeert de bedrijfscultuur: nuchter, stabiel en laagdrempelig. We helpen elkaar. We kennen elkaar goed. En we tonen vanuit oprechte betrokkenheid interesse in je, ook als er privé iets speelt. Die warme sfeer is voelbaar op onze gezellige uitjes en zorgt ervoor dat medewerkers ons als hun tweede thuis zien.

Belofte 3:

Blijf je ontwikkelen voor een kansrijke carrière

We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn. Waar wil je naartoe? We denken met je mee en faciliteren hierin. Zo organiseren we schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Er zijn ook andere carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je wilt bewegen binnen onze brede dienstverlening. Welke kennis, uitdaging of groeikans je ook zoekt: wij bieden je de ruimte voor ontwikkeling


Functie

In deze rol ben je, samen met onze relaties, bezig om bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van het Power Platform. Vanaf het eerste moment ben je betrokken bij een aanvraag, zodat je precies weet wat er moet gebeuren en hoe je de vraag kunt gaan invullen. Je hebt hierin zelf een grote rol door goed uit te vragen wat de wensen en eisen zijn. Tot en met de oplossing, implementatie en gebruikerstraining voer jij het project uit en ben je het aanspreekpunt voor onze relatie. Uiteraard staat er een team van collega’s achter je waarmee je kunt sparren. Als consultant ben je natuurlijk gefocust op jouw optimale oplossing, maar vergeet je tegelijkertijd niet om met onze relaties breder mee te denken over hun digitale transformatie.

Functie-eisen

 • Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en flexibel ingesteld

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt ervaring met één of meerdere onderdelen van het Power Platform, waarbij kennis van Power Apps en Power Automate een pré is
 • Je hebt kennis van projectmanagementmethodieken, zoals Agile en/of Prince2 (ervaring hiermee is een pré)
 • Je beschikt over functionele kennis van Microsoft 365
 • Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te voeren en daarin een stuk planning en beheer op je te nemen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (studierichting Business, IT & Management, Bedrijfskundige Informatica, Informatietechnologie, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar)
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Microsoft 365 Consultant, CRM Consultant of in een soortgelijke functie en op vergelijkbaar niveau

Aanbod

We bieden jou een omgeving waarin je voornamelijk samenwerkt met relaties binnen het mkb. Dat betekent dat je te maken hebt met verschillende mensen vanuit uiteenlopende disciplines en branches, wat je werk heel leuk, afwisselend en uitdagend maakt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Je komt terecht in een werkomgeving met een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is.

 • Een 38-urige werkweek met één vrije dag per twee weken (of een halve vrije dag per week)
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je reist met eigen vervoer
 • Collectiviteitsvoordeel zorgverzekering (VGZ)
 • Superleuke activiteiten met collega’s en hun partners/gezinnen
 • Vergoeding van relevante cursussen en studies

Inlichtingen

Ramon Van Rossen
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0648152826

This site is registered on wpml.org as a development site.