Skip to main content

Introductie

Weet jij te balanceren tussen Business en IT? Neem jij onze klanten mee om onze projecten succesvol af te ronden?


Organisatie

Wij zijn dé grootste Europese Microsoftpartner op gebied van Integratie, IoT en Azure cloudoplossingen. Wij nemen onze klanten graag mee in deze transitie. Hoe? Clouddiensten zijn op dit moment niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Naast dat wij onze klanten advies geven, leveren wij een bijdrage aan het realiseren van de migratie naar de cloud.


Functie

Als Projectmanager heb je aantoonbare ervaring in het succesvol uitvoeren van complexe IT projecten. Bij voorkeur in het realiseren van maatwerkoplossingen in het Azure domein of meer specifiek in het realiseren van integratie-oplossingen. Bij de opdrachtgevers en andere betrokken leveranciers weet je de juiste personen te benaderen en mee te krijgen. Naast het bewaken van scope, tijdlijn en budget is uiteraard ook stakeholdermanagement een belangrijk onderdeel van je werk.

De Projectmanager is naast doel- en resultaatgericht een echte people manager die zijn team niet alleen aanstuurt, maar ook inspireert en enthousiasmeert. Je krijgt er energie van om voor verschillende klanten te werken, mogelijk ook in de andere landen waar we actief zijn.

Kortom:

 • Je denkt mee met het accountteam, al voordat de concrete opdracht binnen is. Zo draag jij zorg voor een reëel projectplan met haalbare doelstellingen;
 • Je stelt het projectplan op in samenspraak met jouw klant(en) en de betrokken architect van het project;
 • Je stelt de planning op, bewaakt deze pro-actief en monitort het bijbehorende budget en de resources. Uiteraard hou je daarbij ook de afhankelijkheden, risico’s en issues scherp in de gaten, rapporteert daarover en stuurt bij of escaleert waar nodig;
 • Jij speelt daarmee een cruciale rol in de uiteindelijke oplevering bij de klant. Je pakt graag eigenaarschap en straalt zelfvertrouwen uit in de uitvoering;
 • Jij voelt je op je gemak als een echte spin in het web, je verbindt de klant en eventueel andere betrokken externe partijen;
 • Je voert de coördinatie over de werkzaamheden betreffende de realisatie en/of invoering van het project, uiteraard doe je dit samen met je projectteam.

Functie-eisen

Wanneer jij aan een project start, zorg je ervoor dat het van A tot Z geregeld wordt. Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig. Ook ben je stressbestendig, communicatief vaardig en heb je ervaring met het aansturen van een team.

 

Daarnaast heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Een huidige woonplaats in Nederland;
 • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring als projectmanager;
 • Kennis van en ervaring met het managen van IT projecten op basis van Agile/Scrum/Prince 2 of andere methodieken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in schrift.


Aanbod

Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken. Bij ons sta je er nooit alleen voor! We delen graag kennis en ervaringen met elkaar en blijven elkaar stimuleren om onze klanten tevreden te stellen en onze professionaliteit te vergroten. We investeren graag om ons talent te laten groeien; iedereen krijgt een persoonlijk opleidingsbudget en -dagen.

Dat je er niet alleen voor staat blijkt ook uit de Get2Gether; Elk kwartaal vindt de kwartaalmeeting plaats waarbij Business&Fun gecombineerd worden! Om het familiegevoel te vergroten organiseren we twee keer per jaar events waarbij het gezin van harte welkom is.

Ook niet geheel onbelangrijk:

 • Lease auto, mobiel en laptop
 • Gunstige pensioenregeling
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Werken bij een officieel erkend Great Place To work organisatie


Sollicitatie

Ramon Van Rossen
0648152826
[email protected]