Skip to main content

Organisatie

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT. Door onze innovatiedrang zijn we altijd bezig met de volgende stap. Hoe kunnen we nog meer impact maken? Om langdurige klantrelaties op te bouwen, zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd in ontwikkeling is. Dat merk je aan de ambitieuze werkomgeving waarin we op hoog niveau werken.

Ons regionale karakter typeert de bedrijfscultuur: nuchter, stabiel en laagdrempelig. We helpen elkaar. We kennen elkaar goed. En we tonen vanuit oprechte betrokkenheid interesse in je, ook als er privé iets speelt. Die warme sfeer is voelbaar op onze gezellige uitjes en zorgt ervoor dat medewerkers ons als hun tweede thuis zien.

Blijf je ontwikkelen voor een kansrijke carrière We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn. Waar wil je naartoe? We denken met je mee en faciliteren hierin. Zo organiseren we schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Er zijn ook andere carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je wilt bewegen binnen onze brede dienstverlening. Welke kennis, uitdaging of groeikans je ook zoekt: wij bieden je de ruimte voor ontwikkeling.


Functie

In deze functie van Security Officer draag je twee petten. Enerzijds ben je voor ons hét aanspreekpunt op het gebied van ons interne Informatiebeveiliging Managementsysteem (ISMS) voor ISO9001 en vooral ISO27001:2022. De implementatie, handhaving en verdere verdieping hiervan is iets waar jij enthousiast van wordt.

Anderzijds ben je als consultant extern bij onze relaties betrokken rondom hun informatiebeveiligingsvraagstukken. Dit thema is voor iedere organisatie steeds crucialer én levert de nodige hoofdbrekers op. Jij begeleidt organisaties op strategisch en tactisch niveau, waarbij je IB-vraagstukken vertaalt naar een advies, een beleid, een verbeterplan en/of de implementatie daarvan. Zo help je organisaties onder andere bij: voorbereiding, implementatie en onderhoud van ISO27001 en NEN 7510 normeringen; onderzoek hoe de NIS2 – richtlijn geïmplementeerd kan worden; opzet en invulling van IB-beleid; consultancy en bewustwording op het gebied van (cyber)security. Om dit op een passende manier in te vullen, beschik je over kennis van wetgeving, richtlijnen en normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je hebt ervaring opgedaan in één (of meer) van de volgende gebieden; security management, risico- of business continuity management. Voor het implementeren en beheren van een ISMS draai jij je hand niet om. Je staat stevig in je schoenen, bent vastberaden en straalt uit dat informatiebeveiliging bij iedere organisatie hoog op de agenda moet staan.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding op bedrijfskundig gebied

  • Je hebt kennis van wetgeving, richtlijnen en normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op bedrijfskundig/strategisch niveau, het liefst bij MKB+ organisaties
  • Je bent gericht op nieuwe ontwikkelingen en bereid nieuwe kennis aan te leren

Aanbod

  • Een 38-urige werkweek
  • 5 weken vakantie op jaarbasis
  • reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer of een leaseauto
  • Opleidingsmogelijkheden 

Inlichtingen

Ramon Van Rossen 0648152826

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
[email protected]
0648152826