Skip to main content

  

Introductie

Ben je een ervaren systeembeheerder en wil je jouw expertise inzetten voor verschillende Enterprise-omgevingen met een focus op de zorgsector? 

Organisatie

Voor onze relaties in de zorg, bij non-profit- en commerciële organisaties verzorgen wij het ICT-beheer en de transitie naar de moderne Microsoft office 365 werkplek als de Azure Cloud. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun primaire processen en de kwaliteit van haar dienstverlening zo effectief mogelijk verloopt. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.


Functie

In deze rol word je betrokken bij het beheer en de optimalisatie van systeemprestaties in teamverband, waarbij je werkt met verschillende producten zoals Windows Server, Azure (AD), VMware, Hyper-V, Intune, Office 365, Exchange, Endpoint Manager, Workspace 365 en meer. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor het afhandelen van 2e en 3e lijns meldingen, zowel telefonisch als per e-mail, volgens gestandaardiseerde procedures (ITIL). Je voert installaties, configuraties, patches en updates uit met behulp van de nieuwste tools en technieken. Back-upbeheer, antivirusoplossingen en beveiligingsoptimalisatie behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Bovendien beheer je virtuele Microsoft 365 werkplekken voor verschillende klanten. Dagelijks ondersteunen we meer dan 50.000 eindgebruikers, voornamelijk in de zorgsector, waarmee je een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij.


Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze functie, wordt een opleidingsniveau vergelijkbaar met een MBO niveau 4 ICT beheer opleiding of hoger verwacht. Je hebt enige ervaring en kennis als (gespecialiseerde) IT-servicedeskmedewerker en systeembeheerder in een Office 365 en/of Citrix omgeving. Ervaring in Office 365-beheer, het toewijzen van rechten via Endpoint Manager en andere gerelateerde taken is vereist. Bovendien is ervaring met producten zoals Azure (AD), Office 365, Exchange (online), Intune, AutoPilot, Citrix, Xenapp/Netscaler, RES/Ivanti Workspace Control, Veeam, Airwatch, Microsoft Windows Server 2012 (en nieuwer), VMware, Hyper-V en TOPdesk wenselijk. Je hebt ervaring met het afhandelen van 2e en 3e lijns incidenten en storingen, waarbij je zelfstandig problemen oplost en indien nodig externe leveranciers inschakelt. Je wordt gekenmerkt door zelfstandigheid, goede communicatieve vaardigheden, sociaal bewustzijn, probleemoplossend vermogen en teamgeest.

Aanbod

  • Een salaris tussen de €3500 – 5000 bruto per maand en een pensioenregeling.
  • Een leaseauto met tankpas.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werkuren, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Kansen voor persoonlijke en professionele groei, met toegang tot diverse trainingen en cursussen, evenals coaching door ons team voor leren en ontwikkelen.
  • Mogelijkheden om de nieuwste Microsoft-certificeringen te behalen op onze kosten en je persoonlijke doelen te verwezenlijken.
  • Een jaarlijkse bedrijfsuitje en andere leuke teamactiviteiten.

Inlichtingen


Sollicitatie

Ramon van Rossen
[email protected]
0648152826