Skip to main content

Organisatie

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT. Door onze innovatiedrang zijn we altijd bezig met de volgende stap. Hoe kunnen we nog meer impact maken? Om langdurige klantrelaties op te bouwen, zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd in ontwikkeling is. Dat merk je aan de ambitieuze werkomgeving waarin we op hoog niveau werken.

Ons regionale karakter typeert de bedrijfscultuur: nuchter, stabiel en laagdrempelig. We helpen elkaar. We kennen elkaar goed. En we tonen vanuit oprechte betrokkenheid interesse in je, ook als er privé iets speelt. Die warme sfeer is voelbaar op onze gezellige uitjes en zorgt ervoor dat medewerkers ons als hun tweede thuis zien.

Blijf je ontwikkelen voor een kansrijke carrière We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn. Waar wil je naartoe? We denken met je mee en faciliteren hierin. Zo organiseren we schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Er zijn ook andere carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je wilt bewegen binnen onze brede dienstverlening. Welke kennis, uitdaging of groeikans je ook zoekt: wij bieden je de ruimte voor ontwikkeling.


Functie

Digitale transformatie is niet langer een keuze, maar een noodzaak voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn. In deze cruciale transitie speelt de ICT-manager een onmisbare rol. Het gaat niet alleen om technologie; het gaat om de vertaling van organisatiedoelen naar ICT-oplossingen. Als ICT-manager binnen ons team vervul je deze rol voor onze relaties vanuit een externe positie. Je opereert hierbij op strategisch en tactisch niveau.

In deze functie duik je diep in de kern van een organisatie. Je verdiept je in de visie, ambitie en de huidige operationele uitdagingen. Door grondige analyse identificeer je kansen, optimalisatiemogelijkheden en risico’s. Met deze inzichten ontwikkel je een ICT-roadmap en stuur je de projecten aan die daar deel van uitmaken.

Dit doe je altijd in nauwe samenwerking met onze relaties. Je bent daarmee in zekere zin ook een vertrouwenspersoon aan wie een manager of directielid zaken moeten kunnen toevertrouwen. Daarom is het snel kunnen doorgronden van een organisatie (cultuur, onderlinge verhoudingen) een sleutelcompetentie die je in deze functie moet hebben.

Elke relatie brengt zijn eigen unieke uitdagingen en kansen met zich mee. Dit kan variëren van het verkrijgen van inzicht in het applicatielandschap, tot het adviseren over ICT-beleid en wet- en regelgeving, of het begeleiden van een software selectie. Met jouw brede visie op ICT weet je je tussen deze diverse thema’s soepel te bewegen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van ICT, ICT-management of bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op bedrijfskundig/strategisch niveau, het liefst bij MKB+ organisaties.
  • Je hebt affiniteit met ERP-oplossingen, BI-tooling en andere bedrijfsapplicaties.
  • Je bent gericht op nieuwe ontwikkelingen en bereid nieuwe kennis aan te leren.


Aanbod

  • Een 38-urige werkweek
  • 5 weken vakantie op jaarbasis
  • reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer of een leaseauto
  • Opleidingsmogelijkheden 

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
[email protected]
0648152826