Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Ben je graag in control en voorspel je bottlenecks?

Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen?

Dan ben jij de IT-professional die wij zoeken!


Organisatie

ONZE PARTNER is specialist in IT-continuïteit. Wij hosten bedrijfskritische applicaties voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun kernapplicaties.

Hosting in de breedste zin van het woord. In het ene geval is de flexibiliteit van de grote publieke cloudaanbieders (AWS, Microsoft Azure of Google) een uitkomst, maar soms vragen wet- & regelgeving of specifieke eisen om een private hostingoplossing. In de cloudinfrastructuur van ONZE PARTNER bieden we onze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. De vereiste IT-continuïteit is het belangrijkste uitgangspunt om tot de voor u best passende hostingoplossing te komen.

Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en KTO-beoordelingen van een negen zijn geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.


Functie

FUNCTIEOMSCHRIJVING

‍Voor deze fulltime functie zijn wij opzoek naar een ervaren Linux systeembeheerder voor wie het beheersen van systemen meer is dan een manier om zijn of haar boterham te verdienen. Wij zijn opzoek naar de persoon die graag zijn of haar steentje bijdraagt de systemen van onze klanten, die in veel gevallen gebruik maken van onze datacenter-onafhankelijke infrastructuur, op en top te laten functioneren.

Als Systeembeheerder houd jij je proactief bezig met het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen. Je draagt zorg voor de continuïteit van de gegevensverwerking, handelt tweede- en derdelijns support zelfstandig af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

·         Installeren, configureren, monitoren en beheren van Linux-systemen;

·         Tweede- en derdelijns support

·         Inregelen en testen van disaster recoveryscenario’s

·         Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;

·         Adviseren  en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;

·         Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.


Functie-eisen

‍Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), woont in de omgeving van Nieuwegein en hebt een HBO- werk en denkniveau. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je hebt relevante certificeringen en de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast voel jij je aangesproken door onze kernwaarden:

·         Kwaliteit

·         Continuïteit;

·         Betrokkenheid.


Aanbod

·         marktconform salaris
·         Goede pensioenregeling
·         laptop van de zaak
·         Jaarlijkse winstuitkering
·         budget voor persoonlijke ontwikkeling
·         Dagelijks een verzorgde lunch


Inlichtingen

Edson Delgado [email protected] 0624504800

Sollicitatie

Edson Delgado