Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

Introductie

Onze partner is specialist in IT-continuïteit. Wij hosten bedrijfskritische applicaties voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun kernapplicaties.

Hosting in de breedste zin van het woord. In het ene geval is de flexibiliteit van de grote publieke cloudaanbieders (AWS, Microsoft Azure of Google) een uitkomst, maar soms vragen wet- & regelgeving of specifieke eisen om een private hostingoplossing. In de cloudinfrastructuur van ACC ICT bieden we onze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. De vereiste IT-continuïteit is het belangrijkste uitgangspunt om tot de voor u best passende hostingoplossing te komen.Organisatie

SYSTEEMBEHEERDER WINDOWS

Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Ben je graag in control en voorspel je bottlenecks?

Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen?

Dan ben jij de IT-professional die wij zoeken!


FUNCTIEOMSCHRIJVING

‍Voor deze fulltime functies zijn wij op zoek naar (ervaren) Windows systeembeheerders, voor wie het beheersen van systemen meer is dan een manier om een boterham te verdienen. Wij zijn op zoek naar de personen die graag hun steentje bijdragen om de systemen van onze klanten, die in veel gevallen gebruik maken van onze datacenter-onafhankelijke cloud-infrastructuur, op en top te laten functioneren.

Als Systeembeheerder houd jij je proactief bezig met het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen.

Je draagt zorg voor de continuïteit van de gegevensverwerking, handelt eerste-, tweede- en/of derdelijns supportmeldingen af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Functie

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

·         Installeren, configureren, monitoren en beheren van Windows-systemen;

·         Eerste-, tweede- en/of derdelijns support;

·         Inregelen en testen van disaster recovery scenario’s;

·         Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;

·         Adviseren en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatie plannen;

·         Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.


Functie-eisen

FUNCTIE-EISEN

‍Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), woont in de omgeving van Nieuwegein en hebt een MBO/HBO- werk en denkniveau. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig.

Je hebt relevante certificeringen voor producten als; Microsoft, VMware en/of Cisco en je hebt de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast voel jij je aangesproken door onze kernwaarden:

 

·         Betrokken;

·         Integer;

·         Vakmanschap;

·         Continuïteit

 


Inlichtingen

Edson Delgado 0624504800 [email protected]

Sollicitatie

Edson Delgado