Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

  

Organisatie

Belofte 1:

Werk op hoog niveau aan professionele dienstverlening

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT. Door onze innovatiedrang zijn we altijd bezig met de volgende stap. Hoe kunnen we nog meer impact maken? Om langdurige klantrelaties op te bouwen, zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd in ontwikkeling is. Dat merk je aan de ambitieuze werkomgeving waarin we op hoog niveau werken.

Belofte 2:

Voel je thuis in een stabiele familiecultuur

Ons regionale karakter typeert de bedrijfscultuur: nuchter, stabiel en laagdrempelig. We helpen elkaar. We kennen elkaar goed. En we tonen vanuit oprechte betrokkenheid interesse in je, ook als er privé iets speelt. Die warme sfeer is voelbaar op onze gezellige uitjes en zorgt ervoor dat medewerkers ons als hun tweede thuis zien.

Belofte 3:

Blijf je ontwikkelen voor een kansrijke carrière

We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn. Waar wil je naartoe? We denken met je mee en faciliteren hierin. Zo organiseren we schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Er zijn ook andere carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je wilt bewegen binnen onze brede dienstverlening. Welke kennis, uitdaging of groeikans je ook zoekt: wij bieden je de ruimte voor ontwikkeling


Functie

Als Technisch Applicatiebeheerder werk je aan het onderhoud, beheer en de verbetering van applicaties die draaien bij onze relaties. Dit doe je vanuit ons Support team, bestaande uit 3 collega’s met diverse specialismes. Als klantgericht en communicatief aangelegd persoon schakel je moeiteloos met diverse contactpersonen bij relaties en met je eigen collega’s. Je zorgt voor een soepele afhandeling van storingen en verbeterverzoeken. Dit doe je door goed door te vragen, het issue technisch goed op te lossen en vervolgens de relatie te voorzien van een goede terugkoppeling en advies. Natuurlijk ben je, naast het oplossen van problemen, druk bezig om soorgelijke problemen in de toekomst te voorkomen! Tot slot vind je het leuk om als team bezig te zijn met kennisontwikkeling door middel van onderlinge kennisoverdracht, interne training en het doen en uitwerken van verbetervoorstellen.

Functie-eisen

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau en bent opgeleid binnen het ICT-vakgebied

 • J

  e hebt minimaal 2 jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder of support consultant
 • Jouw expertise (of ambitie) ligt op het vlak van Exact software in combinatie met SQL
 • Je hebt affiniteit met Business Process Management (BPM) software
 • Je hebt affiniteit met de interne administratieve processen van organisaties
 • Je bent scherp op beheer(standaarden) en houdt van complexe uitdagingen
 • Je bent gedurende de dag bezig met innovatie en verbetering en toont daarin eigenaarschap

Aanbod

We bieden jou een omgeving waarin je voornamelijk samenwerkt met relaties binnen het mkb. Dat betekent dat je te maken hebt met verschillende mensen vanuit uiteenlopende disciplines en branches, wat je werk heel leuk, afwisselend en uitdagend maakt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Je komt terecht in een werkomgeving met een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is.

 • Een 38-urige werkweek met één vrije dag per twee weken (of een halve vrije dag per week)
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je reist met eigen vervoer
 • Collectiviteitsvoordeel zorgverzekering (VGZ)
 • Superleuke activiteiten met collega’s en hun partners/gezinnen
 • Vergoeding van relevante cursussen en studies

Inlichtingen

Ramon Van Rossen
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0648152826

Sollicitatie

Ramon Van Rossen VUL IN: +31 telefoon algemeen

This site is registered on wpml.org as a development site.