Skip to main content

Introductie

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende IT-organisatie?

Wil jij als Technisch Engineer of consultant jouw kennis inzetten bij het realiseren van technische IT-oplossingen die een functionele meerwaarde bieden bij onze opdrachtgevers? Als adviseur tijdens de presales en in de lead als technisch specialist tijdens de realisatie? Wij komen graag in contact!


Organisatie

Een energiek, snelgroeiend bedrijf dat andere bedrijven voorziet van de beste IT-oplossingen van nu. Wij helpen klanten met allerlei vragen op het gebied van IT. We houden het simpel en pakken het slim aan. Dat doen we met een enthousiast dynamisch team van 160+ collega’s.

Het woordje ‘nu’ speelt bij ons de hoofdrol. Aanpakken en doorpakken, daar houden we van. We stellen niks uit, we gaan gelijk aan de slag. Dit doen we samen!

Bij ons ben je als Technisch Consultant aan het juiste adres als je houdt van een gestructureerde, platte organisatie met korte communicatielijnen. Als werkgever stimuleren wij een actieve kennisdeling onder collega’s waarbij we altijd openstaan voor nieuwe ideeën.

We hebben een nadrukkelijke groeiambitie waarin jij als Technisch Consultant jouw bijdrage kan leveren. Verdiepen in nieuwe oplossingen, aandragen van verbeteringen in de werkwijze en een actieve kennisdeling als collega’s onder elkaar.


Functie

Als Technisch Consultant ben je primair verantwoordelijk voor wijzigingen en projecten op verschillende IT-omgevingen met wisselende complexiteit. Transities richting of uitbreiding van de Cloud. Je neemt de lead en supervisie in changes en projecten waarbij je de kern van de werkzaamheden op het juiste niveau aan gesprekspartners kan overbrengen.

Vanuit jouw ervaring weet je op verschillende niveaus bij de klant (MT, IT-management, systeembeheer) te schakelen. Je bent in staat om ook de minder ervaren collega’s te begeleiden in de werkzaamheden en stimuleert persoonlijke groei. Adoptie en inbreng van nieuwe technieken, zoals toepassingen van het Microsoft 365 portfolio en bijvoorbeeld Azure, die commerciële kansen bieden en/of (interne) efficiëntie realiseren wordt aangemoedigd.

Als Technisch Consultant weet je techniek naar functionele meerwaarde voor de klant te vertalen. Je bent verantwoordelijk voor de pre-sales, technische implementatie en ondersteuning van collega engineers met 3e lijn incidenten en problemen. Werkzaamheden die op kantoor of bij de klant op locatie plaatsvinden.

Tot slot volg je als Technisch Consultant de processen. Je bent bewust van en signaleert veiligheidsrisico’s met betrekking tot de informatiebeveiliging. Je ziet toe dat collega’s dit ook doen en bent alert op wijzigingen van werkwijze zodat procedures tijdig bijgesteld worden.


Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau (diploma is een pre);
 • Recente ervaring als systeembeheerder of hands-on consultant;
 • Ervaring inrichten en beheren van (Hybride) Cloud omgevingen;
 • Ervaring met upgrades, migraties en inrichten van werkplekken tot 500 werkplekken;
 • Bekend met de ISO-normeringen zoals ISO27001;
 • Ervaring met pre-sales trajecten is een absolute pre;
 • Relevante certificeringen zijn een absolute pre;


Aanbod

Een uitdagende fulltime functie als Technisch Consultant bij een groeiende, Microsoft georiënteerde IT-dienstverlener. De kans om nieuwe ideeën en oplossingen voor te dragen en implementeren binnen uiteenlopende IT-omgevingen.

Daarnaast kan je o.a. rekenen op:

 • Goed salaris gebaseerd op kennis- en ervaring;
 • Uitdagende projecten;
 • Een moderne en mobiele werkplek, lunch- en pensioenregeling;
 • Leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget;
 • Een groeiend bedrijf dat al jaren in ontwikkeling is;
 • Leuke personeelsuitjes (jaarlijkse wintersport, teamuitjes, vrijdagmiddagborrels, etc.).

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
0648152826
[email protected]