Skip to main content

Introductie

Xamarin App Developer

Als Xamarin developer wil je natuurlijk applicaties maken die gebruiksvriendelijk, mooi en goed opgebouwd zijn. Wil jij dat doen in een team met korte lijntjes en waar het product en de techniek daarvoor centraal staan?

Wij helpen de horeca vooruit met praktische oplossingen (voor personeelsplanning en het beheren van een keuken). Wij bieden dit aan vanuit onze Xamarin app, meerdere webapplicaties en een flink aantal koppelingen met partners. We zijn altijd bezig met stappen vooruit, vanuit het product en vanuit de techniek. Daarmee maak jij schaalbare, soepel draaiende en praktisch toepasbare oplossingen. 

Onze opdrachtgever is een stabiel groeiende scale-up met een gezellige groep collega’s. We geven je graag ruimte om jouw technische expertise op te bouwen en in te zetten. Wanneer jij voortaan in een restaurant uit eten gaat, weet je wat daar allemaal achter de schermen bij komt kijken en dat jij daaraan bijdraagt!

Organisatie

Wij helpen de horeca vooruit door met onze praktische software het werken in de horeca gemakkelijker, leuker en winstgevender te maken. Jij komt te werken op het kantoor in Amersfoort. Ook zal je veel contact onderhouden met ons development team in Skopje. Daar gaan we ook af en toe naartoe, onze Macedonische collega’s zijn heel gastvrij en we werken nauw, heel fijn en al lange tijd samen. Verder is er ook nog een vestiging in België die zorgt voor de zuiderburen, en hebben wij ook veel Belgische klanten. 
Wat Onze opdrachtgever zo leuk maakt, is de sfeer. We hebben een praktische aanpak, werken voor de leukste klanten en hebben veel lol in wat we doen. Bij Onze opdrachtgever vinden we het belangrijk dat de balans werk en privé goed is. We denken mee met je persoonlijke situatie en doelen.

Lunchen doen we samen op kantoor. Bij mooi weer op ons dakterras met uitzicht over heel Amersfoort. We houden hierbij rekening met je dieetwensen.

Functie

Wat doe jij op een dag?

Voor het developen is jouw focus op onze app. Vanuit Xamarin hebben we een app zowel voor Android als iOS. We gebruiken al de Syncfusion library. Vaak willen wij een beter toegespitste ervaring bieden aan onze gebruikers. Dan pas je het component aan of je maakt iets nieuws wat precies is wat er nodig is bij ons.

Je gebruikt onze API om data op te halen of weg te schrijven in de database. Als je ook in staat bent om in de API zelf calls aan te maken dan is dat een mooie aanvulling.

Je beantwoordt technische vervolgvragen van onze interne support, over zaken in onze app. Je onderzoekt en lost bugs op. Jij bent juist degene die weet waarom iets soms op de ene telefoon anders gerenderd wordt dan op de andere, en hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Jij bent ook altijd aan het kijken hoe je zelf en hoe je met het team gericht op de app weer een stap vooruit kan zetten. We zijn al van plan om een switch te maken naar .NET Maui.

Voor nieuwe features overleg je met de Business Analist, UX designers en andere developers over de benodigde functionaliteiten en hoe dit efficiënt gemaakt kan worden.

Je houdt je werk bij in JIRA en documentatie in Confluence. Verder gebruiken we GIT en hebben we een goede CI/CD omgeving in Azure zodat je daar zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.  


Functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie?

Of je nou net begint met Xamarin of al veel ervaring hebt: welkom! We hebben een voorkeur voor al een aantal jaar ervaring, medior of senior. En als je die ervaring nog meer aan het opbouwen bent is dit ook geen probleem.

Een HBO of WO opleiding in Computer Engineering, Software Engineering, Informatica, of vergelijkbaar.

Jij bent gewoon echt goed in het maken van een app. Van frontend tot API en van C# coding principles tot design patterns.

Je vind het leuk om te werken met Xamarin, het .NET framework, .NET Core, C#, Azure DevOps, Syncfusion, Application Insights en eventueel MSSQL, Web API 2

Jouw Nederlands en Engels is prima. Alle interne documentatie is in het Engels.

Als je horeca ervaring hebt is dat een leuke extra. Komt dat bijbaantje in de bediening toch nog van pas!


Inlichtingen

What’s in it for you?

✔️ Een salaris wat past bij jouw werkervaring en achtergrond.

✔️ Gevarieerd en belangrijk werk, met ruimte voor zelfstandigheid en ondersteuning.

✔️ Standaard gaan wij uit van 40 uur, maar alternatieven zijn ook mogelijk.

✔️ Bij fulltime werken is twee dagen thuiswerken mogelijk. Je krijgt hiervoor apparatuur in bruikleen.

✔️ 25 vakantiedagen.

✔️ Groeimogelijkheden, waaronder het volgen van relevante cursussen of een opleiding.

✔️Een goede pensioenregeling bij ASR.

✔️Een jonge en gezellige club collega’s bij een snelgroeiend softwarebedrijf.

✔️ Een masseur die 1x in de 6 weken je komt masseren op kantoor.

 


Sollicitatie

Edson Delgado 

0624504800

[email protected]