Skip to main content

  

Introductie

Ontwikkeling is jouw drijfveer. Persoonlijke groei, bedrijfsgroei en groei in je functie, dat is waar jij naar streeft. Onze partner is een ambitieus bedrijf dat volop in ontwikkeling is door enorme groei, waaraan iedereen in het bedrijf graag zijn steentje bijdraagt. De collega’s hebben gemeen dat ze allen willen blijven ontwikkelen, met plezier willen werken, mooie uitdagingen hebben en creëren, maar ook vol overgave werken om het gewenste resultaat te behalen. Onze opdrachtgever is gevestigd in de Drechtsteden, maar zijn actief door heel Nederland voornamelijk voor middelgrote organisaties. Ook werken zij vanuit duidelijke kernwaarden en staan voor de kennisontwikkeling en kunde van onze werknemers. 

Organisatie

Delivering growth and potential

Functie

Voor deze rol beschik je over een aanzienlijke dosis ambitie en energie. Jij gedijt in de rol van spil in het web voor commerciële trajecten, zowel voor klanten als collega’s. In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor in- en verkoopactiviteiten van hardware en software voor jouw toegewezen klanten. Je behandelt aanvragen, voorziet klanten van advies, vraagt offertes op, evalueert deze en voert onderhandelingen met leveranciers. Bestellingen worden door jou geplaatst, en je zorgt ervoor dat klanten voortdurend op de hoogte zijn van de voortgang. Als internal accountmanager ben jij ongeëvenaard in het verstrekken van gedegen advies, juiste informatie en prijzen aan de klant.  Naast het beheren van je bestaande klantenkring, gebruik je jouw commerciële talent om deze verder uit te breiden. Jij streeft naar winst en hebt er plezier in om nieuwe klanten persoonlijk binnen te halen. De telefoon oppakken schrikt jou niet af; met jouw commerciële vaardigheden is acquisitie telkens opnieuw een genoegen. Vanuit het inbound marketingproces bel je graag potentiële klanten op om hen te voorzien van de juiste informatie.

Functie-eisen

Plezier in werken in de IT-branche en bereidheid om je verder te verdiepen Vermogen om te schakelen met leveranciers, IT-managers en technici Goed luistervermogen, proactiviteit en organisatorische vaardigheden Ondersteuning bij acquisitie Minimaal een MBO-opleiding in een commerciële richting Minimaal één jaar aantoonbare werkervaring in sales Overtuigingskracht met goede argumenten Capaciteit om duurzame relaties te onderhouden en uit te bouwen Streven naar uitbreiding van je klantenbestand Kennis van IT is een pré Vloeiende communicatie in Nederlands en Engels  Teamspeler met humor en doorzettingsvermogen

Aanbod

 

  • Een no-nonsense cultuur met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mooie bonusregeling.
  • Uitdaging in een veelzijdige functie met ruime vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een uitstekende werksfeer in een dynamische omgeving.
  • Ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei in een gedreven en leergierig team.
  • Een gunstige pensioenregeling en een opleidingsplan met groeimogelijkheden.
  • Onze bekende BBQ en vrijdagmiddagborrels.
  • Leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld padellen, voetballen, gamen of karten.
  • Een verzorgde lunch.
  • Een inspirerende werkplek.

 

Inlichtingen

Dana Heesbeen
0618113186
[email protected]

Sollicitatie

Dana Heesbeen
0618113186
[email protected]

2174 2172 2177 2168 2164 2160 2155