Wie zijn wij?

Bij Intrameo zijn de passie voor mens en bedrijf belangrijk. In onze dienstverlening zoeken wij een relatie met onze partners en professionals op de lange termijn. Daarin vormen de groei van het bedrijf en het potentieel van de persoon de drijfveer.
Onze focusOnze dienstenFHCG

Onze focus

Onze mensen hebben een passie voor mens en bedrijf. In onze dienstverlening zoeken wij een relatie met onze partners en professionals op de lange termijn. Om die focus te behouden en onze partners goed van dienst te kunnen zijn, gaan we uit van de volgende kernwaarden:

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit.

Authenticiteit

Wij geloven in oprecht zijn, jezelf zijn, open zijn en eerlijk zijn.

Groei

Wij stimuleren groei en talent binnen ons bedrijf.

Teamwork

Ons team bestaat uit winnaars en doorzetters.

Oprechtheid

Wij hebben oprechte interesse in elkaar en hebben aandacht voor de mens en de omgeving.

Persoonlijk

Wij bieden een persoonlijke aanpak.

Onze diensten

Wat kunnen wij je bieden? Wij zijn gespecialiseerd in Interim Solutions, Executive Search, RPO, RaaS, Verkoop, IT en Marketing Search en kunnen personen op verschillende vlakken ondersteunen en bijstaan. Onze adviseurs werken volgens een teamstructuur die uitgaat van specialismen.

Aanwerving & Selectie

Onze dienstverlening op het vlak van aanwerving en selectie gebeurt volgens de “no cure, no pay”-methode.

Meer info over
Aanwerving & Selectie?

RPO

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is het (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden van de rekrutering aan Intrameo.

Meer info over
RPO?

RaaS

Recruitment as a Service is de mogelijkheid om ad interim een specialistische recruiter in te zetten voor bepaalde duur.

Meer info over
Raas?

myRecruiter®

Verwacht je dat je op langere termijn meer mensen zult aanwerven en wil je dat zelf doen? Dan kunnen wij jou bedrijfsrecruiter opleiden hier bij ons.

Meer info over
myRecruiter®?

Future Human Capital Group

Intrameo maakt deel uit van Future Human Capital Group. Future Human Capital Group (FHCG) werd opgericht in 2019 in Nederland en is een investeringsvehikel voor bedrijven die actief zijn in de consultancy, aanwerving en sales outsourcing.

FHCG bestaat uit vier merken: In4Leads, Intrameo, FreshMinds en Sc.tiger. Zij zijn sterk gericht op menselijk kapitaal, want zij maken volgens ons al het verschil in de diensten die wij aanbieden. Elk van onze bedrijven is gericht op een niche in de markt van IT en verkoop.

FHCG biedt allesomvattende, hoogwaardige diensten op het vlak van IT-personeel en advisering voor rekrutering voor IT- en verkoopsbedrijven en de mensen die in deze sectoren werken. Wij verbinden hoogopgeleide professionals met bedrijven.

FHCG gelooft dat mensen het verschil maken, zowel in onze bedrijven als bij onze klanten en partners. Mensen kiezen ervoor om bij FHCG te werken omdat ze dan kunnen zijn wie ze echt zijn, kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen en spannende opdrachten krijgen van partners/klanten.

Wij kijken naar de menselijke rol in de markten waarin wij werken
en geloven dat we zo de perfecte match kunnen bieden tussen professionals en bedrijven.

Bezoek onze website

Maak kennis

Wij bouwen niet alleen met onze partners, maar ook met onze (mogelijke) kandidaten een persoonlijke band op. Wij stellen de juiste vragen, gaan dieper in op de persoonlijkheid van de kandidaat en op basis daarvan kunnen onze adviseurs bepalen welke vacature het best aansluit bij de kandidaat en andersom. Ontmoet nu al de mensen die jou de perfecte match zullen bezorgen!

Wie is wie?