Maak bij ons je ambities waar!

Wij bemiddelen voor en ondersteunen professionals om hun wensen, behoeften en ambities waar te maken en deze te koppelen aan een job bij één van onze partners.
AanpakVacaturesDoe nu mee

De weg naar succes

Hoe vinden wij de job die jij zoekt? Dat doen we samen met jou. Tijdens de hele sollicitatieprocedure en daarna, staat het team klaar om je te helpen.

Ervaringen van professionals

De samenwerking met Intrameo is heel aangenaam. Ze zijn communicatief sterk, blijven betrokken, bellen regelmatig om te overleggen en hebben ons al meerdere kandidaten geleverd waar wij nog altijd erg tevreden over zijn. Ik raad een samenwerking met Intrameo aan. Ze zijn een gedreven samenwerkingspartner met een missie.

Elke RikkenClient Success Director bij Norstat Nederland

Intrameo is een fijne partij. De kennismaking verliep zowel ernstig als gezellig, waardoor het gesprek een persoonlijk karakter kreeg. Bij Intrameo werd goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften voor een toekomstige job en ze speelden daar goed op in met hun aanbod. Het was ook erg fijn dat ze bij Intrameo heel erg hun best doen om de klant (mijn huidige werkgever) te overtuigen van mijn kunnen. Ze legden zich niet zomaar neer bij een mogelijke afwijzing en dat heeft goed uitgepakt voor mij. Mijn ervaring met Intrameo is dan ook één van mijn beste ervaringen met een recruiter.

Ismay BlijlevenInternational Project Manager at Norstat Nederland

Meteen vanaf het moment dat ik met het team van Intrameo in contact kwam, had ik een goed gevoel en het was ook goed. Er werd goed geluisterd naar wat je wil en ze hebben niet veel woorden nodig om te kunnen bepalen waar jij naar op zoek bent. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze bieden je relevante jobmogelijkheden aan en sturen niet zomaar alles naar je door, zoals veel recruiters wel doen. Dankzij Intrameo ben ik eerder dit jaar met een tevreden gevoel van job veranderd. Ik kan Intrameo dan ook warm aanbevelen als je echt gericht op zoek bent naar een andere job. Wil je meer weten over mijn persoonlijke ervaring met Intrameo? Stuur me dan een berichtje op LinkedIn. Adryan heeft me nadien nog geholpen met de hele sollicitatieprocedure, met mijn eerste voltijdse job als resultaat.

Nico de JongUnified Communications Specialist

Dankzij Intrameo heb ik een nieuwe job gevonden. Ik heb het team op korte tijd leren kennen als een team van vriendelijke en behulpzame recruiters. Als ik hun aanpak zou omschrijven, dan zou ik zeggen: professioneel, open, goede begeleiding, snelle feedback, transparant en goede gesprekken. Vanaf het eerste moment gaf Intrameo me al het gevoel dat ik met een professionele partij te maken had, een goede mediator die zowel de belangen van de opdrachtgever, als mijn belangen behartigt. Een fijne samenwerking met een goede afloop: ik heb de job! Ik zou Intrameo dan ook aan iedereen aanraden als recruiter.

Iwan van StrienEscalatiemanager bij Conscia Nederland

Ik heb de gesprekken en communicatie met Intrameo als heel fijn ervaren. In hun rol als recruiter hanteren ze een fijne benaderingswijze. Ze blijven niet aandringen, maar bieden vooral een luisterend oor en denken mee zodat ze de mogelijke kandidaat optimaal kunnen ondersteunen. Ze doen wat ze beloven en geven kandidaten de ruimte om in alle rust na te denken over mogelijke volgende stappen of beslissingen.

Tristan van EndenDirector Sales & CX

Intrameo is de “linking pin”: vriendelijk, zoekt naar oplossingen en waardevol voor zowel het bedrijf dat kandidaten zoekt als de kandidaten zelf. Ik ben fan!

Gerbrandt van SantenDigital Architect

Onze vacatures

Upload je CV