Laat jouw organisatie groeien

Ontdek de mogelijkheden met RPO.

Wat is Recruitment Process Outsourcing?

Met RPO (Recruitment Process Outsourcing) zijn wij écht onderdeel van jouw bedrijf en bedrijfscultuur en is het anders dan de andere vormen van recruitment. Als team bouwen wij aan het succes van de organisatie. En successen behalen we door 24/7 actief te zijn in de markt voor jou. Doordat we met een team werken hebben we focus en is het risico van kennis verlies kleiner, want met een team ben je minder kwetsbaar. Ook ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt, het resultaat is dat alle kennis over recruitment goed bewaard blijft. Met RPO gaan de kosten omlaag, gaan snelheid, kwaliteit en resultaat omhoog en blijven alle data in het traject exclusief jouw eigendom.

Direct en op langere termijn controle op jouw recruitment
Als eerste pakken we de vacatures op korte termijn en bouwen we met het team een werkgeversimago op voor de lange termijn, waardoor je meer controle krijgt over jouw recruitment.

Ontmoet ons RPO Team

De voordelen van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

RPO kan een grote waarde toevoegen aan elk bedrijf dat op zoek is naar manieren om hun wervingsproces te verbeteren en te versterken. Hier zijn enkele van de voordelen van RPO:

Haal meer uit je recruitment

Met recruitment process outsourcing beschik jouw organisatie over een team van specialisten. En ben je o.a. verzekerd van een effectief recruitment proces, een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk en talentpools voor de toekomst.

Waarom anderen voor intrameo hebben gekozen

  • Krijg weer controle over je werving.
  • Verlagen van onnodig hoge werving en selectie kosten.
  • Maak van je organisatie een onweerstaanbaar bedrijf waar mensen voor willen werken.
  • Expertise en ervaring. Met een RPO krijg je een team van specialisten voor o.a. jobmarketing, employer branding en sourcing.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid. RPO is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.

Maak kennis met RPO

Bespreek je uitdagingen met een specialist.
Wil je meer weten over hoe intrameo de recruitment uitdagingen oppakt?
Neem contact op en wij vertellen je alles wat jij wilt weten om een goede inschatting te kunnen maken.