Laat jouw organisatie groeien

Ontdek de mogelijkheden met RPO.

Plan RPO kennismaking

Wat is Recruitment Process Outsourcing?

Met RPO (Recruitment Process Outsourcing) zijn wij écht onderdeel van jouw bedrijf en bedrijfscultuur en is het anders dan de andere vormen van recruitment. Als team bouwen wij aan het succes van de organisatie. En successen behalen we door 24/7 actief te zijn in de markt voor jou. Doordat we met een team werken hebben we focus en is het risico van kennis verlies kleiner, want met een team ben je minder kwetsbaar. Ook ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt, het resultaat is dat alle kennis over recruitment goed bewaard blijft. Met RPO gaan de kosten omlaag, gaan snelheid, kwaliteit en resultaat omhoog en blijven alle data in het traject exclusief jouw eigendom.

Direct en op langere termijn controle op jouw recruitment. Als eerste pakken we de vacatures op korte termijn en bouwen we met het team een werkgeversimago op voor de lange termijn, waardoor je meer controle krijgt over jouw recruitment.

Ontmoet ons RPO Team

De voordelen van Recruitment Process Outsourcing (RPO)

RPO kan een grote waarde toevoegen aan elk bedrijf dat op zoek is naar manieren om hun wervingsproces te verbeteren en te versterken. Hier zijn enkele van de voordelen van RPO:

1.

Lagere Cost per Hire

Één van de doelen van RPO is de huidige Cost per Hire in kaart brengen en verlagen. Hoe maken we de kosten inzichtelijk en wat leveren de wervingskosten daadwerkelijk op (ROI) qua groei? Veel organisaties doen hoge investeringen met een minimale ROI. Met een RPO-partnership kunnen wij als geen ander uw organisatie duurzaam laten groeien.

2.

Snellere Time to Hire

Een verkorting van de Time to Hire is in de huidige arbeidsmarkt belangrijker dan ooit.
Met een RPO partnership zorgen we ervoor dat de Time to Hire per vacature in kaart wordt gebracht en wordt gereduceerd. Dit is het gevolg van intensief schakelen met elkaar, focus voor het ingezette recruitmentteam en exclusiviteit op kandidaten. Hierdoor zal uw organisatie sneller en meer de juiste professionals spreken en aannemen.

3.

Betere Quality of Hire

Door continu te sparren met de Hiring Managers weten wij precies wat uw organisatie zoekt en kan bieden aan professionals. Groot voordele van vaker en sneller spreken van de juiste professionals, is dat uw organisatie (ruimere) keus heeft en daarom kritischer kan zijn bij het aannameproces, met als gevolg betere en duurzamere matches.

4.

Inzicht in Employer Value Proposition, concurrentie en arbeidsmarkt

Inzicht is belangrijk, omdat het werkgevers helpt om te begrijpen wat kandidaten belangrijk vinden in een werkgever en wat hen motiveert. Door deze inzichten te gebruiken kan een werkgever een onderscheidende EVP ontwikkelen. Dit helpt bij het aantrekken van talent, bij het behouden van medewerkers, verhoogt de betrokkenheid van medewerkers en het versterkt de Employer Brand.

5.

Exclusiviteit kandidaten

Vertrouwen staat voorop bij Intrameo en dat laten we graag zien. Zodra wij in overleg met de Hiring Manager duidelijk in kaart hebben gebracht welke professionals het beste bij de organisaties passen, gaat ons sourcingsteam op zoek naar de juiste kandidaat en zal dit uitsluitend doen voor jouw organisatie. De voorgestelde kandidaten worden met zorg uitgekozen en sluiten compleet aan op jouw organisatie. Een reden waarom ze dan ook exclusief bij jouw organisatie worden voorgesteld en niet bij andere partners.

6.

Dedicated team

Vanaf het moment dat partnerschap start zal de Lead-Recruiter exclusief aan de organisatie gekoppeld worden en is vanaf dat moment ook een verlengstuk zijn van jouw organisatie. De recruiters en sourcers worden geselecteerd op basis van kennis en aansluitende werkervaring in de branche. Zij zullen tijd reserveren waarin ze zich uitsluitend inzetten voor jouw organisatie.

7.

Optimalisatie recruitmentmarketing & Employer Branding

Een belangrijk onderdeel van recruitment is marketing. We kijken naar de Employer Branding om te zien hoe aantrekkelijk het is om bij jouw organisatie aan te sluiten. Ook hierbij zal Intrameo beoordelen en adviseren hoe de organisatie het meeste bereik krijgt met het beste resultaat. Intrameo zorgt door kennis en ervaring voor de juiste strategie voor elke situatie.

8.

Flexibel op- en afschalen RPO team

Binnen Intrameo werken alleen professionals die het vak recruitment begrijpen en ze bewust voor het vak hebben gekozen om organisaties en professionals te matchen. We begrijpen dat de behoefte aan goede werknemers voor een organisatie niet altijd gelijk is. Tijdens de RPO samenwerking is het dan mogelijk het team uit te breiden of juist af te schalen als de gewenste resultaten geboekt zijn.

Waarom anderen voor intrameo hebben gekozen

  • Krijg weer controle over je werving.
  • Verlagen van onnodig hoge werving en selectie kosten.
  • Maak van je organisatie een onweerstaanbaar bedrijf waar mensen voor willen werken.
  • Expertise en ervaring. Met een RPO krijg je een team van specialisten voor o.a. jobmarketing, employer branding en sourcing.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid. RPO is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.

Maak kennis met RPO

Bespreek je uitdagingen met een specialist.
Wil je meer weten over hoe intrameo de recruitment uitdagingen oppakt?
Neem contact op en wij vertellen je alles wat jij wilt weten om een goede inschatting te kunnen maken.