Wie zijn wij?

Bij Intrameo draait alles om de passie voor mens en organisatie. Onze dienstverlening draait om de relatie met onze partners en professionals voor de lange termijn. Groei van de organisatie en het potentieel van de mens staat hierin centraal.
Onze focusOnze dienstenFHCG

Onze focus

Onze mensen hebben een passie voor mens en organisatie. Onze dienstverlening draait en kenmerkt zich vooral om de relatie met onze partners op de lange termijn. Om de focus te behouden en onze partners goed te kunnen bedienen, werken we vanuit de volgende kernwaarden:

Kwaliteit

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit

Authentiek

Wij geloven in oprechtheid, jezelf zijn, een open houding en eerlijkheid

Groei

Stimuleren van groei van talenten binnen onze organisatie

Team

Wij zijn een team van winnaars en doorzetters

Oprecht

Oprechte interesse in elkaar en aandacht voor mens en omgeving

Persoonlijk

Wij staan voor een persoonlijke aanpak

Onze diensten

Wat mag en kan je van ons verwachten? Wij zijn specialisten op het gebied van Interim Solutions, Executive Search, RPO, RaaS, Sales, IT en Marketing Search en kunnen op meerdere vlakken ondersteunen en helpen. Onze consultants werken vanuit een teamstructuur gebaseerd op specialisme.

RPO

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is het (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden van de recruitment processen naar Intrameo.

Meer weten over
RPO?

Werving & Selectie

Onze dienstverlening in de Werving en Selectie is op basis van No Cure No Pay.

Meer weten over
Werving & Selectie?

Interim

Recruitment as a Service is de mogelijkheid om een specialistische ad interim recruiter in te zetten voor een bepaalde tijd.

Meer weten over
Interim?

myRecruiter®

Verwacht je op langere termijn meer mensen aan te gaan nemen en je wilt dit zelf gaan doen? Laat dan jouw corporate recruiter door en bij ons opleiden.

Meer weten over
myRecruiter®?

Future Human Capital Group

Intrameo is onderdeel van Future Human Capital Group. De Future Human Capital Group (FHCG) is opgericht in 2019 in Nederland, als investeringsvehikel voor bedrijven die actief zijn in consultancy, recruitment en sales outsourcing.

FHCG bestaat uit 5 merken: In4Leads, Intrameo, FreshMinds, Sc.tiger en SP*RL Marketing, met een sterke focus op menselijk kapitaal die in onze ogen altijd het verschil maken in de diensten die wij aanbieden. Elk van onze bedrijven richt zich op niche markten binnen IT en sales.

FHCG biedt full service high-end IT staffing, recruitment consulting diensten voor IT, sales organisaties en de mensen die werkzaam zijn binnen deze sectoren. Wij verbinden hoogopgeleide professionals met organisaties.

FHCG gelooft dat mensen het verschil maken, in onze bedrijven en bij onze
klanten en partners. Mensen kiezen ervoor om bij FHCG te werken omdat ze
kunnen zijn wie ze zijn, kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen, en
spannende opdrachten krijgen bij partners/klanten.

Met de focus op de menselijke rol binnen de markten waarin we opereren,
geloven we dat we de perfecte match kunnen leveren tussen professionals en
organisaties.

Maak kennis

Niet alleen met onze partners, maar ook met (potentiële) kandidaten bouwen wij een persoonlijke band op. Door middel van het stellen van de juiste vragen en dieper in te gaan op de persoon van de kandidaat, kunnen onze consultants bepalen welke vacature het beste aansluit bij de kandidaat en vice versa. Ontmoet alvast de mensen die jouw perfecte match verzorgen!

Wie is wie?