Maak bij ons je ambities waar!

Wij bemiddelen en ondersteunen professionals bij het realiseren van hun wensen, behoeften en ambities en dit te matchen aan een job bij een van onze partners.
AanpakVacaturesJoin Now

De weg naar succes

Hoe vinden wij de baan die jij wilt? Dat doen we samen met jou. Gedurende de gehele sollicitatieprocedure, maar ook daarna staat ons team voor je klaar om je te helpen.

1.

Kennismaking

Let’s talk! Wie ben jij als professional, wat zijn jouw ambities en wat is je toekomstverwachting?

2.

Intro

Jouw profiel koppelen we aan de concrete vraag van onze partner, zo kunnen we een match maken tussen verwachting, kunde en wens met de vraag uit de branche.

3.

Voorstel

Als jij akkoord bent, gaan we jouw profiel voorstellen aan onze partner ter beoordeling.

4.

Coaching 1e gesprek

Samen treffen we de voorbereidingen voor jouw eerste gesprek.

5.

Evaluatie / vervolggesprek

Samen doorlopen en bespreken we de sollicitatie en treffen we voorbereidingen op het vervolggesprek.

6.

Onderhandeling

We adviseren en begeleiden jou in het arbeidsvoorwaardelijke gesprek.

7.

Career coaching

Ook nadat jouw nieuwe baan is gestart, kan je van ons ondersteuning krijgen in de eerste maanden van jouw nieuwe werkomgeving.

Wat professionals over ons zeggen

Samenwerken met intrameo is heel prettig. Communicatief sterk, houdt betrokken, bellen regelmatig voor overleg en hebben al meerdere kandidaten opgeleverd waar wij nog steeds zeer tevreden over zijn. Ik raad het aan om samen te werken met intrameo. Een gedreven samenwerkingspartner met een missie.

Elke RikkenClient Success Director bij Norstat Nederland

Intrameo is een fijne partij. De kennismaking was niet alleen serieus, maar ook gezellig waardoor het gesprek persoonlijk aanvoelde. Bij intrameo luisterden ze goed waar mijn wensen en behoeften lagen in een toekomstige baan en speelde hier goed op in met hun aanbod. Wat verder erg fijn was, is dat er bij intrameo heel erg hun best doen om om de klant (mijn huidige werkgever) van mij te overtuigen. Men legde zich niet neer bij een mogelijke afwijzing, wat voor mij voordelig heeft uitgepakt. Een van mijn beste ervaringen met recruiters is dus zeker met intrameo.

Ismay BlijlevenInternational Project Manager at Norstat Nederland

Vanaf het eerste moment dat ik met het team van intrameo in contact kwam, voelde het meteen goed en was het ook goed. Er werd goed geluisterd naar wat iemand wilt en hebben aan een half woord genoeg om te kunnen bepalen waar je naar op zoek bent. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze komen met relevante job opportunities en schieten niet “met hagel” zoals vele andere recruiters. Dankzij intrameo heb ik eerder dit jaar naar alle tevredenheid een jobswitch gemaakt. Ik kan intrameo dan ook van harte aanbevelen als je gericht op zoek bent naar een andere baan! Wil je meer weten over mijn persoonlijke ervaring met intrameo? Laat dan een berichtje voor me achter op LinkedIn. Daarna heeft Adryan mij nog geholpen met het gehele sollicitatieproces en dit heeft geresulteerd in mijn eerste fulltime baan.

Nico de JongUnified Communications Specialist

Met dank aan intrameo heb ik een nieuwe job gevonden. Ik heb het team in een korte tijd leren kennen als vriendelijke en behulpzame recruiters. Als ik hun aanpak zou moeten omschrijven denk ik aan: professioneel, open, goede begeleiding, snelle terugkoppeling, transparant en goede gesprekken. Intrameo gaf mij al vanaf het eerste contact het gevoel met een serieuze professionele partij te maken te hebben die als goede mediator aan zowel de belangen van de opdrachtgever als aan die van mij dacht. Een prettige samenwerking met een goede afloop, ik heb de baan! En ik zou intrameo dan ook aan iedereen aanraden als recruitment partij.

Iwan van StrienEscalatiemanager bij Conscia Nederland

Ik heb de gesprekken en communicatie met intrameo als zeer prettig ervaren. In hun rol als recruiter hebben ze een prettige benaderingswijze en zijn niet 'pusherig', maar vooral een luisterend oor en meedenken om een potentiële kandidaat optimaal te kunnen ondersteunen. Men doet wat ze beloven en geven kandidaten de ruimte om in alle rust na te denken over de mogelijke vervolgstappen of besluiten.

Tristan van EndenDirector Sales & CX

intrameo is de linking pin, vriendelijk, zoekend naar oplossingen en naar waarde voor zoekende organisatie en kandidaat. Ik ben een fan!

Gerbrandt van SantenDigital Architect

Onze vacatures

Upload je CV