Skip to main content

  

Introductie

Word jij enthousiast van een omgeving waar je duizenden werkplekken automatisch beheert? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Het ICT Shared Service Center is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de organisatie, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen. Ervaren professionals en jonge talenten leren hier met plezier van elkaar.

Je bent in deze functie onderdeel van het DevOps-team Infra van het ISSC. Het team is gespecialiseerd in technische infrastructuur en ontwerpt, ontwikkelt en beheert onze cloud services. Deze services stellen onze klanten in staat om autonoom Cloud workloads te deployen, middels ‘self-service’ portalen en verregaande automatisering. Zo maken wij onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering mogelijk. De ontwikkelingen gaan richting het intensiveren van kennis in een cloud competence center. Samen met je collega’s vorm je een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt.

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen. Samen met je collega’s bouw je snel expertise op en geef je je loopbaan in korte tijd een enorme boost. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Het ICT Shared Service Centre, is de ICT-dienstverlener van de organisatie, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak.

Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de organisatie. Wij streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Functie

Als Systeembeheerder Windows werk je in een grote omgeving met nieuwe technieken. Je houdt je bezig met het zoveel mogelijk automatisch en op afstand beheren van Windows werkplekken. Van het installeren van nieuwe software, tot monitoren, patchen en oplossen van issues. Jij zet jouw kennis en ervaring in om gebruikers een optimale ervaring te bieden. Je geeft binnen bepaalde kaders zelfstandig invulling aan je functie. Dit alles in een agile werkomgeving waar je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Onderhouden van Windows werkplekken zoals laptops, remote omgevingen en printers en bijbehorende servers.
 • Bieden van tweedelijns ondersteuning aan eindgebruikers.
 • Handhaven van vastgestelde beveiligingseisen door patches uit te voeren en te testen en gebruik te monitoren.
 • Automatiseren van taken met Powershell.
 • Agile werken aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe dienstverlening.
 • Periodiek meedraaien in de 24×7 bereikbaarheidsdienst. (één keer per 6 weken)
  Hoe meer er geautomatiseerd word, hoe minder jij dit hoeft te doen… 


Functie-eisen

 • Je bent een teamplayer met een klantgerichte, hands-on DevOps mentaliteit; je voelt je eigenaar, bent (zelf-)organiserend en behoudt het overzicht.

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als systeembeheerder – waaronder packagen van software – in een omgeving met veel werkplekken.

 • Je hebt kennis van en ervaring met Windows 11, Windows Server, SCCM / Intune, Microsoft 365, Sharepoint Online / Server en Exchange Online.
 • Je voelt je op je gemak in een omgeving waar op basis van Agile wordt gewerkt.
 • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, aangevuld met Windows certificering MCSA / MCSE of Microsoft 365.

Aanbod

 • Een goed salaris van tussen € 3376,- en € 4640,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur, schaal 9 van de CAO Nederlandse Universiteiten.

 • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.

 • Je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, de werkduur en -tijden zijn flexibel, er is een reiskostenvergoeding en je krijgt 29 vakantiedagen bij een fulltime werkweek.
 • Je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en je maakt gebruik van een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Ruime keuze in je secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
 • Veel aandacht voor goede werkplekken en werkomstandigheden, en uiteraard krijg je een laptop tot je beschikking.

Inlichtingen

Ramon Van Rossen 0648152826

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
0648152826
[email protected]