IT recruitment bureau

IT recruitment bureau Intrameo is een gespecialiseerd wervingsbureau dat zich richt op het vinden en selecteren van gekwalificeerde professionals voor vacatures in de IT sector. Direct zien welke vacatures er in de IT momenteel open staan? Bekijk dan de vacature overzichtspagina.

Bekijk de vacatures

Werkwijze IT recruitment bureau Intrameo

In 7 stappen vind ons IT recruitment bureau de baan die jij voor ogen hebt:

1.

Kennismaking

2.

Intro

3.

Voorstel

4.

Coaching 1e gesprek

5.

Evaluatie / vervolggesprek

6.

Onderhandeling

7.

Career coaching

Meer informatie per stap vind je op de pagina voor professionals.

Waarom een IT recruitment bureau inschakelen?

Als je op zoek bent naar een IT gerelateerde baan, zijn er verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om IT recruitment bureau Intrameo in te schakelen. Hier zijn enkele voordelen bij ons agency:

1.

Toegang tot een breed netwerk

Ons IT recruitment bureau heeft toegang tot een breed netwerk van werkgevers in de IT sector. Wij hebben informatie over zowel openstaande vacatures als verborgen kansen. Door met ons agency samen te werken, vergroot jij je kansen om toegang te krijgen tot deze mogelijkheden die anders moeilijk te vinden zouden zijn.

2.

Begeleiding en advies

Een recruiter van ons IT recruitment bureau kan je begeleiden en adviseren gedurende het hele sollicitatieproces. Ze helpen je bij het voorbereiden op interviews en geven inzicht in de huidige trends en eisen in de IT sector. Deze begeleiding kan je helpen jezelf beter te presenteren en jouw kansen op succes te vergroten.

3.

Matchmaking met geschikte functies

IT recruitment bureau Intrameo heeft een goed begrip van de IT sector en de specifieke vereisten van verschillende IT functies. We kunnen je matchen met functies die goed passen bij jouw vaardigheden, ervaring en carrièredoelen. Door met ons recruitment bureau samen te werken, kun je gerichter zoeken naar functies die echt bij jou passen, waardoor je tijd en moeite bespaart in het sollicitatieproces.

4.

Toegang tot ons netwerk

Ons IT recruitment bureau heeft een breed netwerk van connecties in de IT industrie. Door met ons samen te werken kun je toegang krijgen tot deze waardevolle netwerken. Wat je kansen op het vinden van relevante vacatures en het maken van waardevolle professionele contacten vergroot.

5.

Efficiëntie en tijdbesparing

Het zoeken naar een baan in de IT sector kan tijdrovend zijn, vooral als je ook nog je huidige werk of andere verplichtingen hebt. Intrameo, het IT recruitment bureau kan het zoekproces voor je stroomlijnen door vacatures te filteren, je te matchen met geschikte kansen en je te helpen bij het voorbereiden op sollicitaties. Dit bespaart je waardevolle tijd en energie.

6.

Vertrouwelijkheid en discretie

Als je discreet wilt solliciteren, bijvoorbeeld omdat je momenteel al werkzaam bent en niet wilt dat je huidige werkgever op de hoogte is van je zoektocht, kan ons bureau voor IT recruitment je vertrouwelijkheid waarborgen. We kunnen je helpen bij het vinden van kansen zonder dat je identiteit openbaar wordt gemaakt.

Voorbeelden van IT vacatures

Door heel Nederland heeft ons recruitment bureau openstaande IT vacatures. Denk hierbij aan functies als:

  • IT Architect
  • Field Engineer
  • Business Development Manager
  • Senior Systeembeheerder
  • Senior IT Consultant

En nog tientallen andere vacatures. Bekijk het overzicht op de vacaturepagina. Hier kan je makkelijk filteren op basis van functiegroep, regio, standplaats en niveau. Zo heb je binnen een paar muisklikken een lijstje met relevante vacatures.

Sluit je aan als professional

Sluit je aan als professional bij ons IT recruitment bureau. Er zijn een aantal opties.

Solliciteer direct

Interessante vacature gevonden? Klik dan onderaan op ‘solliciteren’.

Laat je CV achter

en sluit je aan als professional.

Bel me terug

Word teruggebeld door intrameo of bel 06 24 504 800

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

of volg ons op LinkedIn.

Gedurende de gehele sollicitatieprocedure, maar ook daarna staat ons IT recruitment bureau voor je klaar om je te helpen.