Even voorstellen

Adryan Bikker

Career Coach & Business Consultant

Specialisme: Commerciële rollen  

Als Career Coach vind ik het belangrijk dat een ieder op zijn werk écht op zijn plek zit. Om dit ook voor jou te realiseren, ga ik graag het gesprek met je aan om te kijken wat past binnen de doelen die jij voor ogen hebt. Heb jij hier op het moment behoefte aan? Dan kom ik graag met jou in contact om even te sparren over eventuele mogelijkheden. Wellicht werken wij samen naar jouw ideale volgende stap.

Ramon van Rossen

Recruitment Business Consultant

Specialisme: IT  

Ik ben Ramon, gepassioneerd sporter die houdt van gezelligheid!

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen; Het laten groeien van professionals in zijn of haar loopbaan doordat ik zelf heb ervaren hoe lastig het is om te groeien als individu. Dit is exact waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Als gepassioneerde Recruitment Business Consultant in de arbeidsbemiddeling verbind ik opdrachtgevers en kandidaten met elkaar. Binnen Intrameo richt ik mij momenteel op het bemiddelen van IT professionals.

Tyrone Newton

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Tyrone Newton en ik ben Recruitment Business Consultant bij Intrameo. Iedere dag is anders, maar iedere dag werk ik in een gedreven team die professionals ondersteund bij het vinden van hun ideale baan. Ik vind het van belang dat je werkzaam bent binnen een organisatie waarin je groei gestimuleerd word, verder kunt ontwikkelen en vooral thuis voelt. Ten slotte ben je meer op werk dan thuis!

Ben jij opzoek naar de ideale uitdaging? Stuur me gerust een bericht en dan we samen wat de toekomst brengt.

Sharmaine

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Sharmaine Atmo en ik ben Business Consultant bij Intrameo. Dagelijks kom ik in contact met professionals die klaar zijn om een volgende stap te zetten binnen de commerciële branche en de IT-branche. Mijn rol hierin is om jou begeleiden jouw werkgeluk te vinden. Ben jij hiernaar op zoek, of ben je benieuwd wat de arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft dan kom ik graag met jou in contact. Stuur me gerust een berichtje, dan kijk ik alvast uit naar ons gesprek!

Jordi Verrijp

Business Consultant

Specialisme: Sales

Tijdens mijn opleiding (Commerciële Economie) heb ik gemerkt dat ik een sterke commerciële mindset heb. Het helpen van mensen door middel van een passende oplossing geeft mij enorm veel energie en dit uit zich in mijn functie bij Intrameo. Als Business Consultant ga ik graag met jou het gesprek aan over de stappen die jij voor ogen hebt en wellicht kan ik van waarde zijn bij de volgende stap in je carrière. Intrameo staat voor groei en naast dat wij zelf hard aan het groeien zijn help ik bedrijven met de groeiambitie die zij willen realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in Sales en IT vacatures en mocht jouw bedrijf moeite ondervinden met de zoektocht naar de juiste professional ga ik graag het gesprek met je aan.

Great things never came from comfort zones

Edson Delgado

Recruiter / Managing Partner

Specialisme: IT, New Business, Cyber

Mijn naam is Edson Delgado, 36 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb een dochter van bijna 1 jaar.

Na mijn commerciële HBO studie ben ik in de direct sales terecht gekomen als accountmanager printing. Daarna Vroeg in mijn carrière in aanraking gekomen met arbeidsbemiddeling.
Een beroep dat ik vanuit intrinsieke motivatie kan beoefenen en dat mijzelf voldoening geeft, omdat ik van waarde kan zijn voor partners en professionals.

Na 8 jaar in de arbeidsbemiddeling ben ik bij Intrameo geland en samen met deze groep professionals gaan bouwen aan een mooi bedrijf waar het bereiken van werkgeluk voor werknemer en onze partner voorop staat. Bij Intrameo ben ik operationeel eindverantwoordelijk en in de dagelijkse operatie actief als headhunter. Puur uit passie voor het vak zal ik ongeacht mijn rol in het bedrijf altijd in de vuurlinie staan.

“Leadership is not a position or a title, it is action and example”

Katarina Salopek

Recruitment Business Consultant

Mijn naam is Katarina en ik ben werkzaam als Recruitment Business Consultant. Ik vind het belangrijk dat een ieder écht op zijn plek zit en elke nieuwe dag als een uitdaging ziet. Want kom op, wie wilt nou geen werkplek die niet als thuis voelt? Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Stuur mij dan een bericht en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Torill Grootendorst-Jeronimus

Office Manager

Specialisme: Office Manager

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen Intrameo vervul ik de rol als Office Manager. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op ons kantoor. Deze rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk als geen dag hetzelfde is.

Vicente

Vicente Schoenmakers

Recruitment Business Consultant

Hoi, mijn naam is Vicente. Ik ben Recruitment Business Consultant. Dat betekent dat ik de schakel ben tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging.

Werkplezier maakt voor mij het verschil in mijn werk en ik hecht ook veel waarde aan dat van jou. Daarom ga ik graag met jou in gesprek over waar jij gelukkig van wordt en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Meer weten? Stuur mij gerust een bericht!

Gerard Hertsenberg

Marketing & Brand Manager

Specialisme: Creative, Marketing

Never a dull moment bij ons! Iedere dag werkt ons team keihard om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en onze partners, want alleen dan is men tevreden. Een fijn idee lijkt me. Als je bedenkt hoe lang je eigenlijk moet, dan is het goed er iemand jou helpt je werk en werkplek te vinden waar jij met plezier en met toekomstperspectief kunt werken. Dat zelfde geldt ook voor onze partners. Voor hen is de juiste persoon op de juiste plek in het bedrijf van cruciaal belang. Een pittige klus, waar ik met deze enthousiaste professionals met veel plezier aan mag werken!

Memoona Khawaja

Business Consultant

Mijn naam is Memoona Khawaja en ik ben werkzaam als Recruitment Business Consultant bij Intrameo. In deze rol ga ik graag het gesprek aan met professionals om te kijken wat bij ze past m.b.t. een nieuwe uitdaging binnen de IT en Sales. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Stuur mij dan gerust een berichtje, ik help je er graag bij!

Lois Smeehuijzen

Team Lead Recruitment

Specialisme: Sales & IT 

De afgelopen 7 jaar heb ik mijn weg gevonden binnen de arbeidsbemiddeling en heb ik een passie voor sales en IT gekregen. Binnen Intrameo ben ik verantwoordelijk voor het headhunten van de juiste commerciële IT professionals binnen Nederland en België. Ik hecht er veel waarde aan om jou oprecht te leren kennen/begrijpen. Wat motiveert jou, waarom ben je de persoon van vandaag en binnen wat voor omgeving kom jij het beste tot jouw recht? Dit zijn een aantal vragen waar ik mij continu mee bezig houdt om de juiste verbinding op langer termijn te kunnen maken. Het is tenslotte de volgende stap in jouw carrière!

Britt Paeshuys

Account Manager

Mijn naam is Britt, ik ben een positieve denker met een resultaatgerichte mindset.  Door mijn aangeboren gevoel voor contact, effectieve dialoog en aandachtig luisteren naar de klant, is de job als accountmanager bij Intrameo op mijn lijf geschreven.

Ik haal voldoening uit het bij elkaar brengen van professionals, kandidaten en werkgevers.

Neem zeker vrijblijvend contact met mij op wanneer je als bedrijf IT of Sales professionals zoekt bij bestaande of nieuwe projecten of wanneer je een nieuwe uitdaging zoekt.
Ik kom graag eens langs voor een afspraak met een “ice tea green” want koffie lust ik niet of via een telefoon- of videogesprek.

Salma Van Landeghem

Recruitment consultant IT & Sales

Hallo allemaal ik ben Van Landeghem Salma. Ik werk als recruitment consultant binnen Intrameo. Ik maak graag contact met mensen en leer graag nieuwe mensen kennen. Ik ben een sociaal persoon en help graag anderen. Samen met jou ga ik graag opzoek naar de juiste job match. Ik ben gepassioneerd in wat ik doe.

Neem vrijblijvend zeker contact met me op moest je een nieuwe uitdaging willen aangaan. Ik maak graag tijd om dit samen even te bekijken!

Lore Tratsaert

Ik ben Lore en bij Intrameo werk ik als Recruitment Consultant met een focus op de IT markt. Het is mijn passie mensen te helpen zoeken naar een job waar ze hun volle potentieel kunnen bereiken. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Stuur me dan zeker een berichtje want ik help je graag verder!

Yunus

Recruiter

Specialisme: IT

Mijn naam is Yunus, 23 jaar en werkzaam op onze locatie in Istanbul.
Binnen Intrameo ben ik Tech Recruiter en houd ik mij bezig met het werven en selecteren van potentiële kandidaten. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces.
De reden dat ik hiervoor gekozen heb is omdat ik na mijn studie op zoek was naar iets waarmee ik écht van waarde kan zijn voor iemand en ik ook al enige tijd affiniteit had met sales. Wij zien recruitment namelijk als een vorm hiervan en bij Intrameo heb ik de volledige ruimte om mezelf zowel hierin als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Wil jij weten of ik iets voor jou kan betekenen?
Benader mij via onderstaande gegevens en wie weet spreken wij elkaar snel!

Merve Ergezen

Kubra Serter

Recruiter

Specialisme: Sales

Mijn naam is Kübra. Een geboren en getogen Genkenaar en sinds 2018 woonachtig in Istanbul, de grootste en belangrijkste stad van Turkije. Binnen Intrameo richt ik mij op het bemiddelen van professionals binnen de IT en Sales. Intrameo geeft mij de kans om mijn communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe mogelijkheid om zowel mijn kennis als mijn professionele vaardigheden te verbeteren. De reden waarom ik voor deze functie heb gekozen is heel simpel: het beste uit de mensen halen is mijn passie! Het gebruiken van deze passie op professioneel vlak, is waar ik naar streef. Zoals Steve Jobs het zegt: “the only way to do great work is to love what you”

Kubra Güzle

Recruiter

Specialisme: Sales

Mijn naam is Kübra, geboren en getogen in Antwerpen. Ik heb mijn Erasmus in Istanbul afgerond en heb hier mijn passie voor recruitment ontdenkt bij Intrameo. 

Binnen Intrameo ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van jonge sales professionals binnen de IT. 

Wil jij een next step maken in jouw carrière? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! 

Zeg je intrameo?
Dan zeg je:

  • Authentiek
  • Zelfverzekerd
  • Oprecht
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Behulpzaam
  • Gedurfd
  • Stoer

Eigenschappen die wij belangrijk vinden en die je terugvindt in onze mensen, zij zijn intrameo.

Ons team in actie