Functieomschrijving Corporate RPO Recruiter

 

Voel jij je prettig in een groot team, met gemotiveerde en energieke collega’s en wil je een coördinerende en adviserende functie bij een dynamische en mensgerichte organisatie? Zie jij het als een uitdaging om echt impact te maken op recruitment? Dan past de functie van Corporate RPO recruiter bij een van de partners van Intrameo perfect bij jou! Solliciteer snel!

Jouw uitdagingen

  • Je adviseert jouw stakeholders (senior management) op het gebied van recruitment en wervingsstrategie.
  • Je managet het hele sollicitatieproces, van vacature intake tot en met het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken.
  • Je centraliseert, optimaliseert en beheerd het werving en selectieproces. Jij adviseert klanten hoe het ‘anders kan’ en waar recruitment het verschil kan maken.

Over de baan

  • Per jaar werk je aan diverse projecten of ben je voor een langere tijd verbonden aan één klant. Dit bepaal je zelf. Goed voor je ontwikkeling.
  • Je werkt vanaf locatie van onze partner, maar ook vanuit ons kantoor in Rijswijk.
  • Je werkt direct samen met specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, ervaren recruiters, recruitment markteers en vormgevers.
  • Alle kennis die je nodig hebt om kandidaten te boeien en te vinden, vind je in onze organisatie. Het is aan jou als corporate RPO recruiter om hier optimaal gebruik van te maken.
  • Er is een duidelijk plan van aanpak dat we inzetten bij de partner waarop jij wordt ingewerkt.
  • Jouw durf en inzet maken dagelijks het verschil.

Wie ben jij
Jij staat stevig in je schoenen. Je spreekt de Nederlandse taal, bent zelfverzekerd, hebt humor en durft die goede (of soms ietwat flauwe) grap te maken in het bijzijn van je collega’s. Je bent (of voelt je) geen rookie meer en hebt een paar jaar werkervaring binnen het recruitment vak (bij voorkeur aan de bureauzijde) en houd van afwisseling en uitdaging waarbij je diverse recruitment en arbeidsmarktcommunicatieprojecten opzet, beheert en coördineert. Je pakt je verantwoordelijkheid en kunt, in overleg met de klant, zelfstandig recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie projecten opstarten, begeleiden en uitvoeren.

Wat levert het op
Een basis salaris tussen de €2500 en €4000 euro, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast een mooie bonusstructuur. Zonder gereedschap kan je niet werken, dus een telefoon en laptop horen bij je standaarduitrusting. Een auto van de zaak is optioneel. Daarnaast kan je je dagelijks uitleven in onze eigen gym.

Wat maakt ons bijzonder
Intrameo is de specialist in arbeidsbemiddeling op het gebied van ICT, Sales en marketing professionals. Wij verhogen de lat voor werkgeluk door de kernwaarden diversiteit, integriteit en gelijkwaardigheid als basis te stellen voor de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever.
Wij brengen klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Met een gedreven team van professionals die werken vanuit oprechte interesse en aandacht voor mens en omgeving, zoeken we altijd naar de juiste connectie op lange termijn voor beide partijen.

Contactgegevens
Wil je solliciteren over meer weten over deze vacature? Aarzel niet om contact op te nemen met Edson Delgado. Stuur je CV naar [email protected] of bel naar +31 (0)6-24504800.