Functieomschrijving

 

DESIGNERS OPGELET!
Zet even je bril vaster op je neus, ga rechtop zitten of gooi wat water in je gezicht, want dit is de vacature waar je op hebt zitten wachten. De ‘one in a million opportunity’the change of a lifetime!!

Werken aan merkbekendheid, employer branding, strategie bepalen voor diverse merken en deze vertalen en realiseren naar duidelijke en verrassende campagnes.
Sounds like fun?

Intrameo is onderdeel van Future Human Capital Group (FHCG) dat een portfolio heeft met daarin 4 bedrijven; In4Leads, Intrameo, FreshMinds en Sc.tiger. Alle bedrijven werken in de IT omgeving op diverse vlakken zoals sales, recruitment, consultancy en detachering. Jong en ambitieus, van start up naar scale-up gegroeid, met meer dan 130 medewerkers in verschillende landen. De afdeling marketing bedient naast intrameo, ook alle bedrijven binnen de groep en haar klanten en is gevestigd in Rijswijk.

Wie zoeken wij?
Wat wij zoeken is iemand die de diverse strategieën meehelpt vertalen naar visuele uitingen, voor web, social media en soms print.

Je hebt kennis van fotografie, kan video’s editen en social media kanalen hebben echt geen geheimen voor je.

Je hebt een relevante opleiding in (multi)mediadesign (minstens MBO 4-niveau) en je bent klaar voor de next step in je carrière.

You know Adobe, denk aan software zoals Photoshop, Indesign, Premiere en After Effects. Kennis van WordPress is een pré.

Je bent een social trends addict, creatief in het bedenken van passende content voor ieder onderwerp en weet dat met een catchy tekst te ondersteunen.

 

Wat ga je doen?
• Als Marketing designer werk je nauw samen met je (marketing) collega’s. Je overlegt en denkt mee over de branding van intrameo en alle onder FHCG vallende merken.
• Je kan prima werken binnen de verschillende merk identiteiten binnen de groep, waar je de juiste tone of voice en uitingen bewaakt.
• Maken en bewerken van foto’s en video’s voor online campagnes en social  media kanalen en beheert de content kalender.
• Voor de socials en nieuws pagina’s van de websites schrijf je (korte) teksten.

Wat bieden wij jou?
• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
• Elke 25e van de maand feest, want dan wordt je salaris gestort.
• Een privé gym op de werkvloer.
• Telefoon en laptop van de zaak.
• Een interessante, afwisselende en uitdagende functie met korte lijnen.
• Veel verantwoordelijkheden en vrijheid.
• Ruimte voor groei binnen het bedrijf.

De functie is op ons kantoor in Rijswijk en is fulltime.

Klinkt goed toch? Maar wat nu?
Heb je interesse of inhoudelijk nog vragen over de vacature?
Edson Delgado kan jou hier alles over vertellen. Hij is te bereiken op +31 (0)6-24504800.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.400,00 – €3.000,00 per maand