Skip to main content

  

Introductie

Wil jij jouw talenten inzetten en verder ontwikkelen in een bruisende omgeving? Wij, gevestigd in omgeving Rotterdam, zijn op zoek naar een gedreven DevOps Engineer om ons team te versterken. Als jij op zoek bent naar een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt laten zien én uitbreiden, dan zijn wij de perfecte match voor jou!

Organisatie

Bij ons werk je in kleine, dynamische teams waarin jouw input en samenwerking van grote waarde zijn. We stimuleren een open en flexibele werkcultuur waarin overleg, samenwerking en het delen van kennis centraal staan. Wekelijkse meetings zorgen voor een optimale workflow en bieden ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën.

Functie

Samen met twee andere DevOps Engineers vorm je het technische fundament voor onze productteams. Jouw expertise en ondersteuning zijn essentieel voor het oplossen van technische vraagstukken met betrekking tot onze websites en de bijbehorende infrastructuur. Bij ons draait alles om optimalisatie en automatisering. Je zult continu bezig zijn met het verbeteren van onze websites, het platform en de infrastructuur waarop alles draait. Daarnaast verwachten we dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en andere relevante DevOps-trends.

Onze focus ligt momenteel op het verbeteren van ons platform in de cloud (Google Cloud Platform), het gebruik van Terraform voor het beheer van onze infrastructuur als code, en het optimaliseren van ons Kubernetes-cluster.


Functie-eisen

Idealiter heb je minimaal 2 jaar ervaring als DevOps Engineer of vergelijkbare functie (zoals Systems Engineer) en heb je een passie voor groei en ontwikkeling. Kennis van onder andere Kubernetes, Docker, GCP, CI/CD pipelines, Terraform en Linux is een grote plus, maar we hechten vooral waarde aan jouw bereidheid om je kennis voortdurend uit te breiden.


Aanbod

  • Een eigen laptop voor jouw werkzaamheden;
  • Dagelijkse lunch met verse en gezonde producten;
  • Mogelijkheid tot tafeltennis, gamen en andere sportieve activiteiten;
  • Regelmatige borrels, etentjes en teamuitjes;
  • Flexibiliteit met maximaal 2 dagen thuiswerken per week (bij fulltime);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioen waarbij 70% door ons wordt bijgedragen;
  • Een prachtige werkplek

Sollicitatie

Klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Solliciteer nu en word onderdeel van ons ambitieuze team!

Ramon van Rossen 
[email protected]
0648152826