Skip to main content

  

Introductie

IT Infrastructuur Architect

Ben jij die Architect die Partner zoekt? Lees dan snel verder en beoordeel of wij de organisatie zijn die bij jou past!

Organisatie

Over ons:

Wij geloven dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in wat we bereiken, maar vooral in wie we worden onderweg. Bij ons staat elke medewerker centraal, en we koesteren een omgeving die stimuleert, inspireert en de individuele groei bevordert. Bij Partner wordt elke uitdaging gezien als een kans om te leren en te evolueren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden op je reis naar succes. Of het nu gaat om trainingen, mentorprogramma’s of innovatieve projecten, wij investeren in jouw potentieel. Bij ons ontdek je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ook een gemeenschap die gelooft in het ontsluiten van het volledige potentieel van elk individu. Kies voor Partner als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling niet alleen wordt gestimuleerd maar ook wordt gevierd. Hier gaan we samen verder, groeien we samen en vieren we de successen van elke individuele reis. Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling bij Partner.

Functie

De rol:

Partner is op zoek naar een Architect!

In de rol als IT-infrastructuur architect sta je klaar om zowel commerciële als projectgerichte activiteiten te ondersteunen op het gebied van functionele en technische architectuur. Met scherpe expertise zal je vanuit deze rol onze klanten adviseren en hun functionele doelen vertalen naar concrete IT-oplossingen. Als essentiële speler in gesprekken met Enterprise en Solution Architecten bij onze klanten, wordt van de Architect verwacht dat zij op een senior niveau kunnen opereren, en in staat zijn om te schakelen met het management (C-level en IT Management)

Heb jij ervaring in een architecten rol, beschik je over goede organisatorische vaardigheden en ben je geïnteresseerd in een functie bij een van de meest innovatieve ICT-dienstverleners van Nederland?

Lees dan verder!

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Als bruggenbouwer tussen IT Architecten en IT Management bij onze klanten, vervul jij een essentiële rol in het vormgeven van geavanceerde technologische oplossingen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het handhaven van een expertniveau in diverse technologieën en het strategisch benaderen van architectuur op een hoog niveau. Jij organiseert en begeleidt workshops die de functionele behoeften van onze klanten helder definiëren en vertaalt deze naar gedegen architectuurdocumenten, roadmaps en adviesrapporten.

Als architect voer jij projectmatig jouw taken uit en ondersteun je Accountmanagers en Solution Consultants bij het presenteren van oplossingen die aansluiten bij specifieke architecturen en verschillende technologieën. Daarnaast lever je bijdragen aan technische salesactiviteiten, waarbij heldere communicatie naar collega’s binnen Sales, Managed Services en Consultancy essentieel is.

In deze rol vervul je ook een ondersteunende en mentorfunctie voor Technical en Solution Consultants en deel je actief kennis door interne kennissessies te organiseren. Je blijft continu anticiperen op nieuwe technologische ontwikkelingen en neemt een adviserende voortrekkersrol in, waarbij je innovatie binnen de processen van Partner waarborgt en advies geeft aan leden van de Partner NL CTO Office.

Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan het up-to-date houden van de ontwikkeling van Partner op het gebied van diensten en oplossingen, specifiek gericht op architectuur. Kortom, jij opereert als een autoriteit op het gebied van architectuur, zowel voor onze gewaardeerde klanten als voor mijn collega’s.

Functie-eisen

Wat neem je mee:

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende rol, zijn bepaalde vereisten van essentieel belang. Allereerst wordt verwacht dat je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, ondersteund door aantoonbare vakinhoudelijke technische kennis op een excellent niveau, welke wordt ondersteund door actieve certificeringen. Daarnaast is praktijkervaring met architectuur frameworks, zoals bijvoorbeeld TOGAF, een belangrijke pré.

Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, zijn onmisbaar. Verder wordt verwacht dat je zelfstandig in staat bent consultancytrajecten te creëren en op te volgen bij onze klanten. Hierbij is het van belang dat je complexe onderwerpen helder kunt overbrengen, zowel in presentaties als in documentatie.

Ten slotte wordt minimaal zes jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied waarin Partner opereert gevraagd. Als je aan deze criteria voldoet en klaar bent om je expertise in te zetten in een dynamische omgeving dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Aanbod

Wat bieden wij:

  • Een boeiende en afwisselende functie in een inspirerende en vooral gezellige werkomgeving;

  • Een enthousiast team van collega’s (ook vanuit de andere landen waar Partner actief is) met veel kennis en ervaring;

  • Thuiswerkregeling bestaande uit een mooie regeling die voorziet in meubilair en ICT toebehoren voor de Thuiswerkplek als ook een vergoeding van gemaakte kosten in verband met het thuiswerken;

  • Persoonlijke ontwikkeling door onze in- en externe opleidingsmogelijkheden;

  • Een heerlijke, voordelige en uitgebreide lunch in ons eigen bedrijfsrestaurant;

  • Gratis fitness op de zaak;

  • Sportieve en sociale evenementen samen met je collega’s;

  • Reiskostenvergoeding én een leasefiets behoren tot de mogelijkheden;

  • Een zeer stabiele werkomgeving, een goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Edson Delgado

Sollicitatie

0624504800