Skip to main content

  

Introductie

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarbij je niet alleen met Cisco werkt, maar ook met cutting-edge technologieën zoals zelfgekleurd glas, virtual routers van Nokia en backupverbindingen via een Tele2 sim vanuit Scandinavië? Ben je gepassioneerd over incidentgedreven support verlenen aan de kritische infrastructuur van toonaangevende Nederlandse organisaties? Wil je jezelf ontwikkelen tot een top-notch Network Field Engineer of Netwerkbeheerder?


Organisatie

Wij zijn een toonaangevende managed serviceprovider, die in de afgelopen 5 jaar gegroeid is van 35 naar bijna 100 werknemers. Hiermee zijn ze tevens de kleinste Internet Serviceprovider van Nederland geworden, met eigen verbindingen van vrijwel elke leverancier die je kunt bedenken. Ze hebben hun dienstverlening uitgebreid met geavanceerde connectiviteitsdiensten voor vooruitstrevende klanten zoals Provincies, Waterschappen en Bevolkingsonderzoek Nederland.


Functie

Als gevolg van de groeiende vraag naar connectiviteitsdiensten is er nu ruimte voor twee enthousiaste Network Engineers die incidentgedreven support bieden aan de kritische infrastructuur van diverse klanten. In deze rol beheer je netwerkverbindingen die van essentieel belang zijn voor Nederland.

Jouw klanten bellen jou wanneer hun netwerk platligt. Samen met hen analyseer je de problemen en, afhankelijk van je kennis en ervaring, voer je zelf basale oplossingen uit die binnen een uur kunnen worden opgelost.

Ben je al op het punt waarop je kunt uitzoomen op een hele klantomgeving? Dan ga je vanuit de tweede lijn troubleshooten op klantsystemen en help je je eerstelijns collega’s te verbeteren.


Functie-eisen

Met kennis van Cisco, Fortigate en Nokia heb je al een voorsprong. En, afhankelijk van je ambities, kun je je bij ons doorontwikkelen tot een Network Engineer, Field Engineer of Network Administrator.


Aanbod

  • Een competitief salaris tot ongeveer €6200 bruto per maand.
  • Een laptop en telefoon (keuze uit iPhone 13 mini of vergoeding van €42,- per maand)
  • Je eigen thuiswerkplek inrichten met een budget van €900,-
  • Een internetvergoeding van €30,- per maand
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
[email protected]
0648152826