Functieomschrijving

 

Wat doet een recruitment consultant?
Als ondernemende recruitment consultant ben jij degene die professionals helpt naar de volgende stap in zijn of haar carrière te zetten en ben je verantwoordelijk voor de groei van de partners binnen jouw portfolio. Dit doe je door te sparren over de invulling van hun talent acquisitie en een goede lange termijn relatie op te bouwen.

Voordat je aan de slag gaat met de search naar de juiste kandidaat, plan je eerst een inventarisatie gesprek in en onderzoek je waar de partner veel waarde aan hecht en wat de organisatie zoekt in de professionals waar jij hen mee in contact gaat brengen. CV’s matchen op basis van een vacature? Dat is zooooo niet wat wij doen! Onze match is gebaseerd op o.a. intrinsieke motivatie, culture fit en de ambities die de professional heeft.

Het is aan de jou om te achterhalen in wat voor omgeving/functie de professional het gelukkigst wordt, waar komt zijn of haar kwaliteit het beste tot recht en met welke organisatie is het de perfect match?

Wie zijn we?
Intrameo is een werving en selectie bureau dat bedrijven en professionals op de arbeidsmarkt bij elkaar brengt om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Alle mensen bij Intrameo werken vanuit een oprechte interesse en aandacht voor mens en omgeving en streven naar een arbeidsmarkt waar iedereen een gelijke kans krijgt. Wij zoeken altijd naar de juiste connectie op lange termijn voor beide partijen.

Hoe ziet een dag bij intrameo er uit?
Natuurlijk ziet geen enkele dag er hetzelfde uit, maar we hebben een aantal taken die cruciaal zijn om jouw werk goed te kunnen doen:

 • Het searchen, matchen en interviewen van high potentials in de markt.
 • Het coachen van professionals en verzorgen van sollicitatietrainingen zodat zij extra kans maken om hun droombaan te bemachtigen.
 • Het opbouwen van een netwerk, zowel offline als online. Oftewel jij wordt een Intrameo influencer! Social media is voor jou niet onbekend en jij weet de aandacht van potentials en bedrijven te trekken met jouw toffe content over bijvoorbeeld de krappe arbeidsmarkt, solliciteren, eigen ervaringen en andere onderwerpen.
 • Het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze partners en hen adviseren op het gebied van talent acquisitie.
 • Werken aan het vergroten van jouw kennis in ons speelveld en jezelf specialiseren op jouw vakgebied.

We need you!
Om onderdeel van ons team te worden zijn we op zoek naar mensen een bepaalde mindset in combinatie met bepaalde eigenschappen en skills die nodig zijn om professionals hun werkgeluk en de volgende stap in hun carrière te laten zetten. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Want als de punten hieronder op jou van toepassing zijn, nodigen we je graag uit voor een (digitale) kop koffie!

 • Je bent eager to learn! Stilstaan is geen optie, iedere dag wil je beter worden in wat je doet en jezelf continu blijven ontwikkelen.
 • Jij bent een natuurlijke verbinder die in kansen denkt, jij bent scherp en hebt oog voor details.
 • Je hebt een commerciële instelling, targets schrikken jou niet af en motiveert jou alleen maar meer.
 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Jij bent niet telefoon schuw en je kunt als het nodig is, anderen inspireren om eens op een andere manier naar bepaalde zaken te kijken.
 • Je spreekt Nederlands en Engels.

What’s in it for you?
Binnen Intrameo bepaal je je eigen route en wij faciliteren om jouw dromen waar te maken. Samen leggen we jouw groeitraject vast en krijg je een intensief opleidingsprogramma. Met persoonlijke coaching gaan we jouw doelstellingen behalen, er zijn mogelijkheden genoeg; Senior Recruiter, Accountmanager, Teamlead, Business Unit Manager en meer!

 • Werken in een internationale omgeving. Niet alleen omdat je soms je Engels moet oefenen, maar ook omdat we een kantoor hebben in Istanbul en Antwerpen.
 • Elke 25e van de maand feest, oftewel payday! Je ontvangt een vast instap salaris tussen € 2.250 – €3.200 euro bruto dat past bij je kennis en ervaring met een doorkijk om hier in te groeien.
 • Uncapped bonus structuur op basis van jouw prestaties, the sky is the limit! Hoe succesvoller je bent, hoe meer je gaat verdienen!
 • Wat is een recruiter zonder een laptop en een telefoon?

Precies, die krijg je dus van ons!

 • Work those muscles every day of wanneer het je uitkomt, in onze eigen high-end gym. Maar je kan ook je hand-oog coördinatie oefenen tijdens een potje Fifa.

Klinkt goed toch? Maar wat nu?
Heb je interesse of inhoudelijk nog vragen over de vacature?
Edson Delgado kan jou hier alles over vertellen. Hij is te bereiken op +31 (0)6-24504800.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.250,00 – €3.200,00 per maand