Functieomschrijving

 

Employer branding, social media, video, fotografie, SEO, SEA, campagnes…

Als deze termen een glimlach op je gezicht brengen, komen we graag met je in gesprek.

Bij intrameo zoeken we een recruitment marketeer, die als doel heeft onze zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten door middel van on- en offline campagnes. Dit doe je onder de juiste doelgroepen, verder zorg je voor meer instroom voor ons in zowel België als Nederland en ondersteun je onze corporate recruitment afdeling.

Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, opstellen en vormgeven van wekelijks, maandelijkse en jaarlijkse recruitment-marketing plannen en de bijbehorende strategie. Daarnaast promoot, optimaliseer en analyseer je openstaande vacatures via de daarvoor bestemde (betaalde en beheerde) kanalen, website/social/SEO/SEA en alle vacaturebanken. Zie jij verbeteringen in een van onze processen? Met jouw energie en opgestroopte mouwen ga je aan de slag.

Je kent alle ins en outs van social media en zorgt wekelijks voor content die bijdraagt aan het versterken van de employer branding. Denk aan het schrijven van creatieve en krachtige arbeidsmarktteksten, coole graphics en engaging foto’s en video’s. Hiervoor is een optimale inzet van onze social kanalen nodig, zoals de planning, plaatsing, monitoring en het analyseren ervan. Jij zorgt voor verfrissende, creatieve ideeën om onze arbeidsmarktcommunicatie nóg beter te maken

Dit ben jij
Je bent ambitieus en ondernemend, hebt een creatieve geest in ontwerp en uitvoering en wilt jezelf continu uitdagen en ontwikkelen.

Je bent niet bang om mensen te benaderen. Zo spar je de ene dag met accountmanagers en de andere dag met onze teamleads.

Je schakelt dagelijks met het gehele recruitment team over de instroom en overlegt over de optimalisaties rondom de employer branding.

In de rol van projectleider zorg jij voor onze campagnes die passen binnen de planning en het budget. Dit doe je samen met onze marketingafdeling. Binnen het team zorg je ervoor dat alle onderdelen tijdig worden aangeleverd om de campagne te lanceren.

Wat zouden we graag bij jou terug zien:

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding, in de richting van marketing.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden

Binnen onze organisatie heerst een open en informele cultuur, waar naast hard werken, ook plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse business trip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.500,00 – €3.500,00 per maand

Klinkt goed toch? Maar wat nu?
Heb je interesse of inhoudelijk nog vragen over de vacature?
Edson Delgado kan jou hier alles over vertellen. Hij is te bereiken op +31 (0)6-24504800.