Skip to main content
Bel direct met een van onze recruiters.
Volg ons op LinkedIn.

  

Introductie

Voor het ICT Operations team (bestaande uit 15 collega’s) is deze partner op zoek naar een Applicatiebeheerder (40 uur) voor de vestiging in Zuid-Holland. Als applicatiebeheerder maak je deel uit van een kleiner team bestaande uit vier andere applicatiebeheerders.

Organisatie

Deze organisatie is een van grootste advocaten-, notaris-, en belastingadvieskantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. In totaal werken zij samen met ruim 500 professionals en hebben zij kantoren Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Brussel en Luxemburg. De advocaten, notarissen en fiscalisten in de Benelux zouden hun werk niet goed kunnen doen zonder goede ondersteuning vanuit Business Support waar ICT Operations een onderdeel van is.

Functie

Primair ben je het aanspreekpunt voor de helpdesk en business voor de (functionele kant van) applicaties. Naast je business focus, stuur je de leveranciers aan. Je hebt je eigen focus applicaties en werkt nauw samen met je ICT collega’s (o.a. technisch beheer, helpdesk, service management) en leveranciers en faciliteert de servicedesk om eerstelijns ondersteuning te kunnen geven. Ze onderhouden bij deze organisatie meer dan 60 verschillende applicaties (+/- 10 kernapplicaties), binnen een geïntegreerd landschap, en ze evolueren naar een meer cloud-georiënteerde architectuur.

Migratie naar de cloud, onderhouden van koppelingen, entiteiten beheren en gebruikerswensen vertalen naar de configuratie die past bij de organisatie, zijn taken die bij deze rol horen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met operationeel en tactisch beheer van (bedrijfskritische) applicaties;
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding / hbo werk- en denkniveau aangevuld met ITIL-, ASL- en/of BiSL-certificeringen;
  • Je hebt passie om nieuwe technologieën te ontdekken en in te zetten;
  • Je bent in staat implementaties te verzorgen;
  • Ervaring met Microsoft Logic Appsen/of PowerApps is een pré;
  • Je bent gestructureerd, servicegericht en kunt goed plannen en organiseren;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in spreken als in schrijven.

Aanbod

Werken bij deze organisatie betekent werken in een diverse en uitdagende omgeving. De lat ligt hoog, de druk kan groot zijn, maar het geeft energie om met zoveel collega’s te werken aan de toekomst van het kantoor.

Zij bieden jou naast een marktconform salaris een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 27 vakantiedagen, pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen (o.a. iPhone, laptop, beeldschermen, sta-zit bureau) en een volledige OV reiskostenvergoeding. Ook kan je vanaf jouw eerste werkdag aan de slag met jouw eigen opleidingsprogramma, dit kan je zelf samenstellen!

Tot slot werk je voornamelijk vanuit het kantoor in Zuid-Holland. Ook heb je de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Inlichtingen

Vicente Schoenmakers
06 38945652
[email protected]

This site is registered on wpml.org as a development site.