Skip to main content

Introductie

Ken jij je weg in hybride cloud omgeving en automatiseer je zoveel je kunt? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Lees dan snel verder!


Organisatie

Het ICT Shared Service Center is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de organisatie, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen. Ervaren professionals en jonge talenten leren hier met plezier van elkaar.

Je bent in deze functie onderdeel van het DevOps-team Infra van het ISSC. Het team is gespecialiseerd in technische infrastructuur en ontwerpt, ontwikkelt en beheert onze cloud services. Deze services stellen onze klanten in staat om autonoom Cloud workloads te deployen, middels ‘self-service’ portalen en verregaande automatisering. Zo maken wij onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering mogelijk. De ontwikkelingen gaan richting het intensiveren van kennis in een cloud competence center. Samen met je collega’s vorm je een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt.

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen. Samen met je collega’s bouw je snel expertise op en geef je je loopbaan in korte tijd een enorme boost. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Het ICT Shared Service Centre, is de ICT-dienstverlener van de organisatie, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak.

Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de organisatie. Wij streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.


Functie

Jij zet samen met je collega’s jouw kennis van automatisering in voor het goed laten draaien van systemen en applicaties in de cloud. Dit doe je door de cloud omgevingen te ontwerpen, ontwikkelen en te onderhouden met een focus op het terugbrengen van handmatig werk. Je werkt aan het bouwen en onderhouden van veilige bouwblokken van besturingssystemen (Windows, Red Hat Linux) en PaaS oplossingen (databases, webservers). Al doende breid je jouw kennis uit en deel je deze met collega’s. Kortom, een functie met ruimte voor ontwikkeling en eigen invulling.

 • Ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de infrastructuur van onze hybride cloud omgevingen gebaseerd op VMWare vCloud Foundation en Microsoft Azure.
 • Bouwen en onderhouden van bouwblokken gebaseerd op een combinatie van VMWare vRealize Operations en Puppet.
 • Automatisch beschikbaar stellen van Operating System Images voor Windows en Red Hat Linux middels Hashicorp Packer.
 • Gebruiken van configuration management tools zoals Ansible en Puppet in voor de configuratie van Virtual Machines.
 • Deployen van Microsoft Azure infrastructuur met Hashicorp Terraform via een Landing Zone.
 • Geven van demo’s aan je collega binnen en buiten je team over de oplossingen die je hebt ontwikkeld.


Functie-eisen

 • Je voelt je op je gemak in een omgeving waar op basis van SCRUM/Agile wordt gewerkt.
 • Je hebt ervaring met VMWare producten zoals vSphere, vSAN en vRealize Operations en kennis van Microsoft Azure omgevingen en Operating Systems (Windows en Linux).
 • Je bent in staat om (moderne) applicatiearchitecturen te ontwerpen, beschrijven en presenteren.
 • Je bent technisch vaardig in scripting met bijvoorbeeld Bash, Python, Powershell of Javascript.
 • Je wilt je ontwikkelen en blijven leren binnen je vakgebied.
 • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding binnen het vakgebied van IT.


Aanbod

 • Een goed salaris van tussen € 3226,- en € 5090,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten.
 • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.
 • Je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, de werkduur en -tijden zijn flexibel, er is een reiskostenvergoeding en je krijgt 29 vakantiedagen bij een fulltime werkweek.
 • Je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en je maakt gebruik van een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Ruime keuze in je secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
 • Veel aandacht voor goede werkplekken en werkomstandigheden, en uiteraard krijg je een laptop tot je beschikking.


Sollicitatie

Ramon Van Rossen
0648152826
[email protected]