Skip to main content

  

Introductie

Ben jij de Consultant Licentiebeheer die Conscia zoekt! Lees dan snel verder en beoordeel of wij de organisatie zijn die bij jou past!

 

Organisatie

Over ons:

Wij geloven dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in wat we bereiken, maar vooral in wie we worden onderweg. Bij ons staat elke medewerker centraal, en we koesteren een omgeving die stimuleert, inspireert en de individuele groei bevordert. Bij Conscia wordt elke uitdaging gezien als een kans om te leren en te evolueren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden op je reis naar succes. Of het nu gaat om trainingen, mentorprogramma’s of innovatieve projecten, wij investeren in jouw potentieel. Bij ons ontdek je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ook een gemeenschap die gelooft in het ontsluiten van het volledige potentieel van elk individu. Kies voor Conscia als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling niet alleen wordt gestimuleerd maar ook wordt gevierd. Hier gaan we samen verder, groeien we samen. Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling bij Conscia.

Functie

De rol:

Als Consultant Licentiebeheer ben je een essentiële schakel binnen ons sales team, verantwoordelijk voor het beheren en controleren van uitgegeven licenties en afgesloten Enterprise Agreements (EAs).

Je maakt deel uit van het Inside Sales team en jouw taken omvatten niet alleen het beheren en controleren, maar ook het opstellen van offertes voor het verlengen van licenties en EAs, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de toekomstige functionaliteit van hun software.

Je ondersteunt Account Managers om de beste oplossingen voor hun klanten te realiseren en werkt nauw samen met Customer Success Managers, Service Delivery Managers, Sales Specialisten en Contract Management om dit te bereiken. Het is jouw verantwoordelijkheid om zowel klanten als de interne organisatie up-to-date te houden en klanten bewust te maken van de risico’s indien een renewal niet tijdig wordt afgesloten.

De ideale kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden en vervult een ondersteunende, servicegerichte rol binnen de afdeling Sales, waarbij rapportage plaatsvindt aan de Teamlead Sales Operations.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Jouw taken omvatten het vroegtijdig signaleren en controleren van licentievernieuwingen en EAs, het nemen van initiatieven voor upselling van bestaande licenties, het identificeren van a la carte licenties die in aanmerking komen voor een EA, het beheren en tijdig aanpakken van True Forward momenten voor EAs, het opmerken van EA value shifting en het aanbieden van passende oplossingen hiervoor.

Daarnaast werk je samen met Account Managers om calculaties op te stellen en begeleidende offertes te verzenden naar klanten, inclusief het opvragen van quotes bij leveranciers en/of distributeurs. Verder ben je proactief bezig met het informeren en beantwoorden van vragen van zowel klanten als de interne organisatie.

Vanaf de aanvraag tot en met het uitvoeren van de opdracht neemt de Consultant Licentiebeheer het voortouw en verzorgt de communicatie naar zowel de klant als de interne organisatie. Tijdens het project neemt de Project Manager de leiding en in de operationele fase de Service Delivery Manager of Customer Success Manager en ondersteunt de Consultant Licentiebeheer om de klant een moeiteloze ervaring te bieden.

Functie-eisen

 

Wat neem je mee:

Voor het uitvoeren van de rol van Consultant Licentiebeheer is het een pré affiniteit te hebben met ICT-infrastructuur, cloud en cybersecurity oplossingen en diensten en kennis te hebben van met name de licentiestructuren van Cisco, Extreme Networks, NetApp, Palo Alto Networks en VMware. Kennis van het licentiebeheerproces is een vereiste.

 

Aanbod

Wat bieden wij:

·       Een boeiende en gevarieerde functie in een inspirerende en prettige werkomgeving;

·       Een enthousiast team van collega’s, inclusief internationale collega’s van Conscia in andere landen;

·       Thuiswerkregeling met ondersteuning voor een comfortabele thuiswerkplek inclusief meubilair en ICT-voorzieningen, evenals een vergoeding voor thuiswerk gerelateerde kosten;

·       Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via interne en externe opleidingen;

·       Lunchvoorzieningen op kantoor;

·       Gratis toegang tot de fitnessfaciliteiten op kantoor;

·       Sportieve en sociale evenementen met collega’s;

·       Een stabiele werkomgeving, een competitief salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

0624504800

Sollicitatie

Edson Delgado