Skip to main content

Intrameo brengt klanten en kandidaten op de arbeidsmarkt bij elkaar om de gewenste groei en potentieel van individu en bedrijf voor een succesvolle toekomst veilig te stellen. Dit doen we met een gedreven en toegewijd team. Maar wie zijn de mensen die elke dag op zoek zijn naar de perfecte match? Tijd voor een korte introductie.

Vandaag stellen wij Tyrone aan je voor.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Tyrone en ik werk als recruitment business consultant bij Intrameo.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, krijg ik energie van het helpen van mensen en spendeer ik graag tijd met familie en vrienden.
Verder beschrijf ik mijzelf als een loyaal, oprecht, doelgericht, sociaal en vooruitstrevend persoon.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?

Ik ben destijd benaderd door een collega via LinkedIn. Na een paar gesprekken zag ik de kansen en voelde ik de energie binnen het team, de rest is geschiedenis.

Wat is jouw rol bij intrameo?

Mijn rol bij Intrameo is het verbinden van professionals en klanten voor de lange termijn. Tijdens het proces leer je de professional goed kennen en matchen we de behoeften en wensen van zowel professional als partner.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij Intrameo?

Het leukste van mijn rol is het helpen van professionals met een nieuwe uitdaging waar hij of zij verder kan ontwikkelen.
Daarbij krijg ik ook energie van het helpen van klanten met een probleem waar ze mee zitten. De bedrijfscultuur bij Intrameo is wat je zelden meemaakt binnen een organisatie.
De openheid, veilige gevoel en oprechtheid wat ik hier meemaak is zeker een pluspunt.

Wat maakt voor jou intrameo anders als werkgever?

Intrameo heeft een bepaalde manier van aanpak, een werkgever die echt naar jou als medewerker luistert. Iedereen binnen het bedrijf wil jou graag verder helpen in je ontwikkeling, zakelijk en persoonlijk