Skip to main content

Organisatie

Zo ontwikkelden wij onszelf tot fullservice ict-dienstverlener. Alle poespas schoven ze aan de kant, om alleen het beste over te houden: slimme techniek die mensen prettig laat werken en organisaties helpt om hun doelen te bereiken. En dat is precies waar we na meer dan 30 jaar nog elke dag voor gaan.

Met 1000+ nuchtere en gedreven ict’ers helpen we jouw hele organisatie aan heldere oplossingen en een moderne manier van werken. Van een krachtige cloudstrategie tot hulp op de helpdesk. Zo bedenken, bouwen en beheren wij een oplossing bij elke stap die jij zet. Zodat je organisatie bloeit met techniek die voor haar werkt.


Functie

Als Architect ben je onderdeel van het architectenteam, bestaande uit 8 mensen. Je houdt je bezig met de kwaliteit van onze dienstverlening in alle fasen: de aanbieding, het ontwerp, de bouw, run, maar ook de toekomst van diensten voor en bij klanten. Je vormt de brug tussen de diensten en de vragen van de klant en onze dienstverlening. Als Architect zie je waar de kansen en risico’s liggen, werkt dit uit en schakelt de juiste collega’s in. Je houdt van het oplossen van andermans problemen, zelfs meer dan het genieten van de technische mogelijkheden. Dit doe je niet alleen bij één specifieke klant, maar bij meerdere klanten tegelijk.

Het doel is dat je de “go to partner” van klanten wordt, die functionaliteit in techniek en techniek in functionaliteit vertaalt. En boven alles: je hebt altijd het overzicht.


Functie-eisen

  • Kennis van standaarden zoals: TOGAF, ISO 27.001, ITIL, Prince2, LEAN en Agile;
  • Kennis van architectuur en het uitwerken van High Level Designs en bijbehorende beschrijvingen;
  • Ervaring met het adviseren van klanten en collega’s en weet te overtuigen vanuit de functionaliteit en inhoud;
  • Meerdere jaren ervaring in complexe of grote IT-omgevingen;
  • Ervaring met het adviseren van klanten en collega’s en weet te overtuigen vanuit de functionaliteit en inhoud;
  • Een sterk analytisch denkvermogen en hoge mate van stressbestendigheid.

Aanbod

  • Een jaarcontract en de intentie om dit na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • De kans om aan de gaafste en uitdagendste projecten bij de grootste klanten van de organisatie mee te werken en jezelf verder te kunnen ontwikkelen;
  • Een goed salaris;
  • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern) zonder terugbetaalregeling;

Inlichtingen

Ramon Van Rossen
Telefoon: +316 48152826
E-mail: [email protected]