Skip to main content

Introductie

Als Sales Specialist help je organisaties te versnellen in de eindeloze reis om bij te blijven op het gebied van toonaangevende netwerkoplossingen. Dit doe je door klanten te adviseren over onze netwerktoepassingen en zo langdurige partnerships aan te gaan met nieuwe klanten. Ben jij commercieel ingesteld en zoek je een salesuitdaging waarin je zelfstandig verantwoordelijk bent voor de groei van onze business ‘Networking’? Lees dan snel verder!

Organisatie

Als Sales Specialist Networking werk je nauw samen met de overige sales specialisten (op het gebied van Productivitiy, Infrastructure as a Service en Cybersecurity) en onze Sales Director. Je krijgt ondersteuning vanuit onze marketingafdeling, die je helpt bij leadgeneratie. Op technisch vlak krijg je ondersteuning vanuit onze business architect en engineers, die graag samen met jou kijken naar de technische haalbaarheid.

Werken bij bij ons betekent onderdeel worden van de familie, die zich kenmerkt door de informele, open, dynamische cultuur met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid te nemen en er is veel ruimte voor je eigen inbreng.

Met meer dan 25 jaar IT-ervaring in Nederland en meer dan 900 managed netwerken wereldwijd word je tevens onderdeel van een internationaal gerenommeerde en gerespecteerde organisatie, die al sinds het begin van het internettijdperk een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken is.

Functie

Als Sales Specialist ben je hét gezicht van ons. Je gaat proactief en reactief op zoek naar nieuwe commerciële kansen voor ons onze netwerkoplossingen. Proactief door intensief gebruik te maken van jouw ruime netwerk op het gebied van netwerkoplossingen. Reactief door in te spelen op leads, welke zich aandienen door bijvoorbeeld events, campagnes of acquisitie.

Samen met je technische collega’s denk je op strategisch niveau met je klanten mee, en kun je hen concrete maatwerkoplossingen aanbieden op het gebied van networking. Door de technische kennis in ons team, ben je in staat om mee te praten over een breed scala aan netwerkwerkoplossingen die onze klanten in staat stelt effectief te communiceren. Termen als (managed) firewall, Wifi, LAN, VPN, SD-WAN en connectivity zijn voor jou dan ook gesneden koek.

Je bent als Sales Specialist zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces: van het eerste contact tot het succesvol sluiten van de deal. En je kunt snel succesvol zijn, want door onze unieke ‘Grenzeloze IT’-propositie kunnen we -in samenwerking met onze partners Fortinet en Expereo- onze klanten voorzien van een complete dienstverlening, wereldwijd, zowel op het gebied van IT- maar ook voor OT-oplossingen.

Functie-eisen

We zoeken een commerciële hunter die in staat is om op strategisch niveau met de klant mee te denken. Je beschikt dus niet alleen over een vlotte babbel en de ‘gunfactor’, maar weet ook inhoudelijk waar je over praat. Affiniteit met netwerkoplossingen is dan ook een absolute must in deze rol.

Verder ben je daadkrachtig en resultaatgericht. Je neemt geen genoegen met ‘nee’ en weet door jouw ervaring deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Doordat je beschikt over een groot netwerk, weet jij (potentiële) klanten makkelijk te vinden én weten (potentiële) klanten jou makkelijk te vinden. Jij kunt de deals wél closen!

Samengevat, je bent onze nieuwe Sales Specialist Networking als je dit aan kan vinken:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met netwerkoplossingen;
 • Je neemt een groot zakelijk netwerk met je mee dat je kunt benutten;
 • Je bent commercieel gedreven.
 • Je ziet altijd en overal kansen en mogelijkheden. 

Aanbod

Uiteraard zorgen we voor alle basisvereisten die je als Sales Specialist nodig hebt om succesvol te zijn in jouw loopbaan. Zo krijg je standaard een leaseauto (óf een mobiliteitsvergoeding), telefoon en laptop. Verder bieden we talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Of dat nou op technisch vlak is, of als je jouw commerciële skills verder wil verbeteren: samen kijken we naar wat jij nodig hebt om te excelleren als Sales Specialist.

Daarnaast bieden wij:

 • Een aantrekkelijk basissalaris, wat aangevuld zal worden met een uitgebreide commissie, wanneer je jouw targets behaald;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • Voor de dagen dat je op kantoor werkt: werken in een modern kantoorpand, dat goed bereikbaar is via de A2/N2 én gratis beschikking over koffie, thee, water, soep en fruit;
 • Voor de dagen dat je thuiswerkt: een netto thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • 27 verlofdagen op jaarbasis (op basis van een fulltime dienstverband);
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een maandelijkse netto bijdrage voor een aanvullende zorgverzekering;
 • Een gezellige tweewekelijkse woensdagmiddagborrel.

Inlichtingen

Ramon Van Rossen 0648152826

Sollicitatie

Ramon Van Rossen
[email protected]
0648152826