Skip to main content

Introductie

Resource Coördinator

Ben jij die Resource Coördinator die onze opdrachtgever zoekt? Lees dan snel verder en beoordeel of wij de organisatie zijn die bij jou past!

Organisatie

Over ons:

Wij geloven dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in wat we bereiken, maar vooral in wie we worden onderweg. Bij ons staat elke medewerker centraal, en we koesteren een omgeving die stimuleert, inspireert en de individuele groei bevordert. Bij Onze opdrachtgever wordt elke uitdaging gezien als een kans om te leren en te evolueren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden op je reis naar succes. Of het nu gaat om trainingen, mentorprogramma’s of innovatieve projecten, wij investeren in jouw potentieel. Bij ons ontdek je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ook een gemeenschap die gelooft in het ontsluiten van het volledige potentieel van elk individu. Kies voor Onze opdrachtgever als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling niet alleen wordt gestimuleerd maar ook wordt gevierd. Hier gaan we samen verder, groeien we samen en vieren we de successen van elke individuele reis. Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling bij onze opdrachtgever.

Functie

De rol:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Resource Coördinator!

Heb jij ervaring in een coördinerende rol, beschik je over goede organisatorische vaardigheden en ben je geïnteresseerd in een functie bij een van de meest innovatieve ICT-dienstverleners van Nederland?

Als Resource Coördinator ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte invulling en uitvoering van langdurige inhuur- en consultancyopdrachten. Het hoofddoel is om de afdeling te ondersteunen bij het opstarten, onderhouden en beëindigen van opdrachten. Dit omvat zowel administratieve taken als het onderhouden van contacten met alle stakeholders. Indien nodig bied je ook ondersteuning bij andere coördinerende taken binnen de afdeling.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als verantwoordelijke voor de lopende consultancy- en inhuuropdrachten ben je belast met het zorgvuldig beheren, controleren en bewaken van alle aspecten van deze opdrachten. De rol gaat verder dan slechts het uitvoeren van taken; je neemt proactief deel aan het opzetten van nieuwe opdrachten, waarbij je actief adviseert om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en effectief worden geïmplementeerd. Een essentieel onderdeel van je takenpakket is het nauwgezet controleren van in- en uitgaande facturatie. Hierbij waarborg ik de financiële integriteit van de operaties en draag je bij aan een gestroomlijnde en transparante financiële workflow. Jouw rol als primair aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders benadrukt jouw betrokkenheid bij het succesvol uitvoeren van opdrachten en het handhaven van sterke relaties met belanghebbenden.

Daarnaast speel je een cruciale rol bij het analyseren en adviseren met betrekking tot huidige processen. Jouw inzicht en expertise stellen je in staat om verbeteringen voor te stellen en bij te dragen aan de optimalisatie van operationele workflows. Bij lichte projectcoördinatie bied jij ondersteuning, waarbij jij jouw ervaring inzet om projecten soepel te laten verlopen en doelstellingen te behalen.


Functie-eisen

Wat neem je mee:

Jouw ervaring in vergelijkbare functies is gebaseerd op een ondernemende mentaliteit, waarbij jij niet alleen taken uitvoert, maar ook actief meedenkt over optimalisaties en groeimogelijkheden. Als administratief punctueel en accuraat persoon ben jij in staat om de financiële aspecten van projecten secuur te beheren. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en effectieve oplossingen te bieden. Daarnaast ben jij communicatief sterk, waardoor jij als brug fungeert tussen verschillende partijen en helder kunt communiceren over processen en verwachtingen.

Met uitgebreide kennis van Word en Excel, en ervaring met ERP-systemen zoals Navision, ben jij goed uitgerust om jouw taken uit te voeren met behulp van moderne tools. Jouw affiniteit met ICT-infrastructuur, Cloudoplossingen en Security-systemen zorgt ervoor dat je goed op de hoogte ben van relevante technologische ontwikkelingen.

Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift, waardoor jij effectief kunt communiceren met diverse belanghebbenden, zowel nationaal als internationaal.


Aanbod

Wat bieden wij:

  • Een boeiende en afwisselende functie in een inspirerende en vooral gezellige werkomgeving;
  • Een enthousiast team van collega’s (ook vanuit de andere landen waar Onze opdrachtgever actief is) met veel kennis en ervaring;
  • Thuiswerkregeling bestaande uit een mooie regeling die voorziet in meubilair en ICT toebehoren voor de Thuiswerkplek als ook een vergoeding van gemaakte kosten in verband met het thuiswerken;
  • Persoonlijke ontwikkeling door onze in- en externe opleidingsmogelijkheden;
  • Een heerlijke, voordelige en uitgebreide lunch in ons eigen bedrijfsrestaurant;
  • Gratis fitness op de zaak;
  • Sportieve en sociale evenementen samen met je collega’s;
  • Reiskostenvergoeding én een leasefiets behoren tot de mogelijkheden;
  • Een zeer stabiele werkomgeving, een goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Edson Delgado

Sollicitatie