Skip to main content

Introductie

Sales Support Specialist

Ben jij die Sales Support Specialist die Partner zoekt? Lees dan snel verder en beoordeel of wij de organisatie zijn die bij jou past!

Organisatie

Over ons:

Wij geloven dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in wat we bereiken, maar vooral in wie we worden onderweg. Bij ons staat elke medewerker centraal, en we koesteren een omgeving die stimuleert, inspireert en de individuele groei bevordert. Bij Partner wordt elke uitdaging gezien als een kans om te leren en te evolueren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden op je reis naar succes. Of het nu gaat om trainingen, mentorprogramma’s of innovatieve projecten, wij investeren in jouw potentieel. Bij ons ontdek je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ook een gemeenschap die gelooft in het ontsluiten van het volledige potentieel van elk individu. Kies voor Partner als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling niet alleen wordt gestimuleerd maar ook wordt gevierd. Hier gaan we samen verder, groeien we samen. Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling bij Partner.

Functie

De rol:

Als Sales Support Specialist vervul je een cruciale rol binnen ons sales team, waarbij je fungeert als de verbinding tussen accountmanagers, consultants en onze klanten. Je bent administratief uitmuntend en je hebt ervaring met organiseren en plannen.

Het is voor de invulling van de rol belangrijk dat je een goede communcator bent die niet terugdeinst voor het schakelen met verschillende stakeholders.

Taken en Verantwoordelijkheden

 • Opstellen van Offertes: Je bent verantwoordelijk voor het adequaat en punctueel opstellen van offertes, waarbij je zorgvuldig de behoeften van de klant in kaart brengt en hierop inspeelt.

 • Orderverwerking: Je speelt een essentiële rol in het verwerken van opdrachten, waarbij je ervoor zorgt dat het gehele proces soepel verloopt en de klant tevreden is over onze dienstverlening.

 • Samenwerking: Als Sales Supporter werk je nauw samen met accountmanagers, consultants, contract managers, het projectbureau en inkoop team, waarbij je hen ondersteunt en van de benodigde informatie voorziet om de beste service aan onze klanten te kunnen leveren.

 • Klantinteractie: Je onderhoudt regelmatig contact met zowel klanten als leveranciers, waarbij je hun vragen beantwoordt en eventuele problemen oplost om de klanttevredenheid te waarborgen.

Functie-eisen

Wat Neem je Mee?

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende van jou:

 • Opleidingsniveau: MBO/HBO werk- en denkniveau.

 • Communicatieve Vaardigheden: Sterke communicatieve vaardigheden zijn essentieel, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Nauwkeurigheid: Je bent nauwkeurig en efficiënt en hebt een uitstekend vermogen om heldere en overtuigende teksten te schrijven.

 • Proactieve Houding: Je bent proactief, klantgericht en hebt een commerciële instelling, waarbij je altijd streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van jouw klanten.

 • Werkervaring: Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie wordt gewaardeerd.

 • Affiniteit met ICT: Je hebt affiniteit met ICT-infrastructuur en cybersecurityoplossingen, wat je helpt om de technische aspecten van onze diensten te begrijpen en effectief te communiceren met klanten.

 • IT-vaardigheden: Ervaring met MS-systemen zoals BC, CRM, Word en Excel is een vereiste.

 • Taalvaardigheid: Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Wat Bieden Wij?

Wij bieden jou:

 • Uitdagende Functie: Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving aan de voorhoede van de ICT-markt.

 • Team van Experts: Je wordt omringd door een enthousiast team van collega’s met veel kennis en ervaring, waarbij je de kans krijgt om van hen te leren en te groeien.

 • Persoonlijke Ontwikkeling: Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen.

 • Voordelen op de Werkplek: Lunchvoorzieningen op de zaak, gratis fitnessfaciliteiten en diverse sportieve en sociale evenementen samen met je collega’s.

 • Stabiele Werkomgeving: Een stabiele werkomgeving met een competitief salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Edson Delgado

0624504800

Sollicitatie