Skip to main content

  

Introductie

Ben jij een software engineer die graag binnen een team werkt en wil bouwen aan applicaties met een focus op makelaars? Ben je een sterke medior die snel uit de voeten kan binnen PHP? Dan zou jij zomaar de software engineer kunnen zijn die we zoeken!

Organisatie

Eerst wat meer over ons! Maak kennis met Ons: een toonaangevende digitale onderneming, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt waarin we vooral gefocust zijn op de huurmarkt. Zo helpen we maandelijks meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis.

We zijn een informeel bedrijf met zo’n 70 enthousiaste medewerkers. We werken in kleinschalige teams waarin we snel proberen te schakelen en veel met elkaar sparren. Dat zorgt er ook voor dat er veel vrijheid is in de manier van werken, onze teams verbeteren zichzelf constant. We zitten in een leuk en prettig kantoor in het AV-Huis in Breda, makkelijk te bereiken met zowel auto als OV. Ons hoofdkantoor is in Rotterdam

Functie

Wat ga je doen?

Als Software Engineer ben je onderdeel van een team dat werkt aan Pararius Office, ons CRM-pakket voor de makelaardij. Het team is dagelijks bezig om nieuwe functionaliteiten te realiseren en is tegelijkertijd aan het onderzoeken hoe we het product radicaal kunnen vernieuwen. Hierbij werk je soms samen met andere teams. Je kunt dus een fundament neerleggen en keuzes maken die impact hebben op toekomstige ontwikkelingen. Houd je van een stevige uitdaging? Die zal je hier zeker vinden!

Functie-eisen

Je richt je samen met je team op het bedenken en maken van oplossingen en gebruikt de technieken die zich daarvoor het beste lenen. Deze oplossingen worden steeds in kleine iteraties opgeleverd. Sparren doe je direct met je naaste collega’s Peter, Tom, Gianni, en Paul, die ook onderdeel zijn van het team. Zij hebben een informele en pragmatische aanpak, terwijl de kwaliteit nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Binnen ons team werk je aan een complex systeem dat gebaseerd is op Domain-Driven Design (DDD). Hierbij ligt de nadruk op het effectief scheiden van verantwoordelijkheden met CQRS (Command Query Responsibility Segregation). Jouw expertise in PHP komt tot zijn recht in het ontwikkelen van back-end services, waarbij we PHPStan, CS Fixer en Deptrac gebruiken voor het waarborgen van codekwaliteit.

We gebruiken containerisatie met Docker en hosten de applicatie in ons Kubernetes cluster op Google Cloud Platform om schaalbaarheid te garanderen. Daarnaast wordt er goed gebruikgemaakt van CI/CD-pipelines om een gestroomlijnde en geautomatiseerde ontwikkeling en implementatie mogelijk te maken.


Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?

·       een Mac of Dell laptop om op te werken;
·       doorgroei- en/of opleidingsmogelijkheden;
·       korting bij Onefit via Onefit for Business;
·       afwisseling tussen werken op kantoor en thuis waarbij je minimaal 3 dagen op kantoor wordt verwacht;
·       enthousiaste, leergierige collega’s;
·       we zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn;
·       we lunchen gezamenlijk, drinken op vrijdag nog weleens een biertje en hebben diverse leuke teamuitjes;
·       een goed salaris waarbij we mogelijkheden bieden om door te groeien qua niveau;
·       goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling waarvan we 70% vergoeden.


Sollicitatie

Ben je klaar om je cape aan te trekken en bij ons team te komen? Geef me gerust een belletje of stuur een bericht via WhatsApp, dan kom ik graag met je in contact!

Lemja Haddar | +31 06 38945651 | [email protected]

Software Recruiter